Αυτά όλα που γίνονται είναι σχεδιασμένα από πολλά χρόνια πρίν. Η Καρυστία δεν έχει ταυτότητα και έτσι θα παραμείνει γιατί την χρειάζονται για άλλους σκοπούς.
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ

    Αυτά όλα που γίνονται είναι σχεδιασμένα από πολλά χρόνια πρίν.
    Ούτε η Ν.Δ ούτε το ΠΑΣΟΚ κάνανε κάτι και ούτε θα κάνουν γιατί είναι συμφωνημένες καταστάσεις για το τι θέλουν να γίνει στο μέλλον η Καρυστία.
    Το σενάριο που σκέπτομαι προσωπικά εγώ με τα όσα έχω διαβάσει για την Καρυστία ,τα όσα έχω ζήσει τα τελευταία 20 χρόνια που ζω εδώ είναι ότι η Καρυστία δεν πρόκειται ποτέ να μπεί σε κάποιο χάρτη είτε Τουριστικού ενδιαφέροντος μιας και δεν εχει βάσει του ΦΕΚ τις προυποθέσεις που δεν δημιούργησαν οι εκάστοτε κυβερνήτες και φυσικά δεν επέμεναν οι δικοί μας άρχοντες των παλαιότερων Δήμων ,ούτε σε κάποιο άλλο χάρτη ως νησιωτικό τμήμα της Ελλάδας μιας και έχουνε ορίσει ολόκληρο νησί σαν συνέχεια της στερεάς και μας κάνουν να ξεχάσουμε την γεωγραφία που μάθαμε στο σχολείο, ούτε στο χάρτη των παραθεριστικών κατοικιών μιας και δεν εγκρίνουν σχέδια πόλεων και οικισμών.
    Τέλος πάντων η Καρυστία δεν έχει ταυτότητα και έτσι θα παραμείνει γιατί την χρειάζονται για άλλους σκοπούς.
    Μέχρι το 2020 πρέπει να μπούν Α/Γ
    που δεν θα φτάνουν πάλι για το απαιτούμενο ποσοστό παραγώμενης ενέργειας από ΑΠΕ, οπότε θα συμπληρώσουμε με την κατασκευή πυρινικών εργοστασίων στις εγκεκριμένες θέσεις για Α/Γ αφού και αυτά τα εργοστάσια είναι ΑΠΕ και μάλιστα παράγουν πολύ περισσότερη ενέργεια.
    Θα μας μολύνουν τα πάντα με τα καλώδια και δεν θα μπορούμε να σταθούμε πουθενά.
    Θα πρέπει να μεταναστεύσουμε από τη περιοχή αυτή που ήρθαμε εμείς τουλάχιστον να ζήσουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας κάπου αλλού.
    Δεν ξεχνώ ακόμα πως λύσεις για τα σκουπίδια της Αττικής δεν έχουν βρεθεί.
    Είμαστε κοντά πάντως στην Αθήνα και ίσως σκεφτούν πως μιας και δεν είναι νησί αλλά συνέχεια της Στερεάς ,ας κουβαλήσουμε και μερικούς τόνους σκουπιδιών προς τα εκεί.
    Εδώ δηλαδή στον σκουπιδότοπο της Καρυστίας.
    Εγώ δεν περιμένω τίποτα πιά.
    Ο καιρός που έπρεπε να γίνουν αλλαγές εδώ έχει χαθεί.
    Θέλει πολύ αγώνα και πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να τους βαρέσουμε και να τους τιμωρήσουμε που δεν κάνανε κάτι για την Καρυστία.
    Ξέχασα τα ψάρια. Μα αφού δεν έχουμε ταυτότητα ας βάλουν και τα κλουβιά στις ακτές μας και τα σιδερένια εργοστάσια στις παραλίες μας με τους αλλοδαπούς να δουλεύουν και όλα καλά.

    Μήπως ήρθε η ώρα για μεγάλες απαιτήσεις και ξεσηκωμό;


    Μήπως ,τώρα που βράζει το καζάνι για όλη την Ελλάδα ; Μήπως;

    ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ