Κοινή ανακοίνωση επαγγελματικών συλλόγων Καρύστου για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος. Πληροφορηθήκαμε ότι για δεύτερη φορά μέσα στον Ιούνιο και συγκεκριμένα...
  • Με έγγραφο τους οι Σύνδεσμοι Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, προς την ΔΕΗ, εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους, σχετικά με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος στην Κάρυστο και ζητούν να μειωθεί ο χρόνος διακοπής ρεύματος σε 2ώρες σε καθημερινή βάση έως ότου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
    Κακά τα ψέματα, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου αυτές οι διακοπές (07:00 – 16:00) «γονατίζουν» τους επαγγελματίες τις περιοχής!!!!
    Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση:
    «Πληροφορηθήκαμε ότι για δεύτερη φορά μέσα στον Ιούνιο και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23-06-2011, ο εργολάβος της ΔΕΗ θα εκτελέσει εργασίες στην Κάρυστο οι οποίες απαιτούν την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από 7:00 εώς 16:00.
    Η πολύωρες αυτές διακοπές ξέρετε πολύ καλά ότι, την καλοκαιρινή περίοδο την οποία διανύουμε, έχουν σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στην λειτουργία όλων των επιχειρήσεων, με πρώτη και σημαντικότερη την αλλοίωση των πάσης φύσεως προϊόντων που βρίσκονται υπό ψύξη.
    Δεν μπορούν λοιπόν οι διακοπές της ηλεκτροδότησης να είναι μεγαλύτερης διάρκειας από 2 ώρες. Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα τον εργολάβο σας για να προγραμματίσει τις εργασίες του με 2 ώρη καθημερινή διάρκεια και στη συνέχεια να ενημερώσετε τις επιχειρήσεις με νέες ανακοινώσεις που να περιέχουν το πρόγραμμα των 2ώρων διακοπών.»

    Για τα Διοικητικά Συμβούλια

    Οι Πρόεδροι

    Ρόδο Σφυρίδη
          Μαρία Γάσπαρη      Χαρούλα Παντελή