Για υπερβάλλοντα ζήλο, καταγγέλλει ο Συνδέσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου. το Υπολιμεναρχείο. Κατανοούμε την έλλειψη προσωπικού και μέσων, που στερεί από τη συγκεκριμένη υπηρεσία την δυνατότητα..
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    Έτος ίδρυσης 1979

    Κάρυστος 20-06-2011
    Αρ. Πρωτ. 24

    ΘΕΜΑ: «ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΖΗΛΟΣ» ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου καταγγέλλει τον υπερβάλλοντα ζήλο με τον οποίο αντιμετώπισε το Υπολιμεναρχείο Καρύστου την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ρόδο Σφυρίδη, στην δικαιολογημένη διαμαρτυρία της για την έλλειψη αστυνόμευσης της παραλιακής οδού το βράδυ του Σαββάτου 18-06-2011.

    Κατανοούμε την έλλειψη προσωπικού και μέσων, που στερεί από τη συγκεκριμένη υπηρεσία την δυνατότητα να εξυπηρετήσει σωστά τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής ευθύνης της, λόγω και της τουριστικής περιόδου, όμως δεν κατανοούμε μεθόδους της, που χρησιμοποιούνται εναντίον διαμαρτυρόμενων πολιτών και όχι των παραβατών.

    Ευχόμαστε και ελπίζουμε το ατυχές συμβάν να αποτελέσει την αρχή μιας επιτυχημένης συνεργασίας του Συνδέσμου μας με το Υπολιμεναρχείο Καρύστου για το καλό του τόπου και του τουρισμού που είναι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, η ελπίδα για την περιοχή μας.


    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ