Σίμος Κεδίκογλου: «Να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από το Ταμείο Μολυβιάτη» Mέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί η οικονομική ενίσχυση που αναλογούσε στην Εύβοια, η οποία για μια ακόμα φορά αγνοήθηκε και αδικήθηκε.
  •  

                                      ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

     

                                     ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

     

                         Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

     

    Πέμπτη , 14 Ιουλίου 2011

     

     

     

    Δελτίο Τύπου

     

    Σίμος Κεδίκογλου: «Να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από το Ταμείο Μολυβιάτη»

     

    Δίνοντας μία γενικόλογη απάντηση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδης, αποφεύγει να αναφερθεί επί της ουσίας στο ερώτημα του  Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτή Εύβοιας, υπεύθυνου τομέα ΜΜΕ της Ν.Δ για τη μη αξιοποίηση του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών για την αποκατάσταση των ζημιών στη Νότια Καρυστία από τις πυρκαγιές του 2007 και για τη μη χορήγηση κονδυλίων από την Ε.Ε.

    Ο κ. Υπουργός δεν λέει κουβέντα για το ποσό των 210 εκ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από προσφορές πολιτών και δεν διευκρινίζει, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί η οικονομική ενίσχυση που αναλογούσε στην Εύβοια,  η οποία για μια ακόμα φορά αγνοήθηκε και αδικήθηκε σε σχέση με άλλους Νομούς με αποτέλεσμα οι πολίτες να πληρώνουν τις αρνητικές συνέπειες της κρατικής αδιαφορίας με πρόσφατες τις καταστροφές από τις πλημμύρες  στην περιοχή της Καρύστου, που προκλήθηκαν λόγω της μη αποκατάστασης - μέχρι σήμερα-  έργων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Νότιας Καρυστίας.

     

    Μετά τη μη απάντηση ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

     

    «Καλώ όλους τους τοπικούς φορείς της Νότιας Καρυστίας να αγωνιστούμε  όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από το ‘Ταμείο Μολυβιάτη’».

     

     

    Σέκερη 1 Αθήνα, τηλ.:2103231127, Fax: 2103847625

     

     simked@parliament.gr