Να σταματήσει τα τηλεφωνήματα ο κ. Σίμωσης. Ο απερχόμενος πρόεδρος ας ασχοληθεί με τα του οίκου του και ας προσπαθήσει να πείσει τα μέλη του Επιμελητηρίου να τον ψηφίσουν

  • Να σταματήσει τα τηλεφωνήματα ο κ. Σίμωσης

    Επειδή έγινα προσωπικά ο ίδιος δέκτης τηλεφωνήματος από τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Σίμωση και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» έχει δεχθεί ανάλογα τηλεφωνήματα καλώ τον απερχόμενο πρόεδρο να σταματήσει να παρενοχλεί τους υποψήφιους του συνδυασμού μας τηλεφωνικά και να ασχοληθεί με τις επιμελητηριακές εκλογές χωρίς λαϊκισμό και προσπάθεια επηρεασμού επαγγελματιών και εμπόρων που έχουν ασκήσει το δικαίωμά τους να είναι υποψήφιοι με τον επικεφαλής που για πασιφανείς λόγους τους εκφράζει.

    Ο απερχόμενος πρόεδρος ας ασχοληθεί με τα του οίκου του και ας προσπαθήσει να πείσει τα μέλη του Επιμελητηρίου να τον ψηφίσουν αναφέροντας απλώς ποιο είναι το έργο του και για ποίους λόγους πρέπει να του εμπιστευτούν τη διαχείριση των εισφορών τους…..
    Αυτά είναι υπεραρκετά για να αναλάβει κάποιος την πλειοψηφία του Επιμελητηρίου....
    Με το να παίρνει τηλέφωνα τους πολιτικούς του αντιπάλους και πότε να τους «καλοπιάνει» πότε να τους καθυβρίζει-αναλόγως με την περίσταση-απλώς καταδεικνύει το μέγεθος του πανικού του και υποδηλώνει ότι αδυνατεί να παρουσιάσει έργο!

    Αντώνης Κικίδης
    Ερέτρια
    Υποψήφιος επιμελητηριακός σύμβουλος
    Με το Συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο»