ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Ευλογία, Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργία και Χαρά e-karystos.gr
  • Καλή Χρονιά.....!

     
    Αυτές τις δύσκολές στιγμές που περνάμε Εμείς και η Κοινωνία μας, ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να θέσει ένα οριστικό τέλος στον άγριο κατήφορο που μας προσέφεραν οι εκάστοτε και υπεύθυνοι κυβερνώντες…. και να μας φέρει

    Ευλογία, Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργία και Χαρά
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!




    Οι Αποφασισμένοι σας εύχονται υγεία, δύναμη  και καλό κουράγιο για το 2012.
    Γιατί το 2012 δεν είναι απλά η νέα χρονιά. Είναι η χρονιά ορόσημο για το μέλλον της χώρας. Φέτος θα πρέπει ν' αποφασίσουμε αν θα
    ζήσουμε ελεύθεροι, δημιουργώντας από την αρχή ένα κράτος δικαίου η θα καταλήξουμε σκλάβοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των αρρωστημένων μυαλών που σχεδιάζουν την επικράτηση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
    Δυστυχώς περιθώρια δεν υπάρχουν. Ότι είναι να γίνει θα γίνει το 2012.
    Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τα χτυπήματα απανωτά και κυρίως συντονισμένα και καλοσχεδιασμένα, οπότε οφείλουμε τώρα ν' αντισταθούμε!
    Οι λύσεις υπάρχουν, είναι τόσο απλές, αλλά η ύπνωση στην οποία μας έχουν οδηγήσει, δεν μας αφήνει να τις δούμε!
    Ας πετάξουμε λοιπόν τις παρωπίδες και:
    • Να βάλουμε οριστικό τέλος στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το οποίο στο όνομα της Δημοκρατίας εξευτέλισε κάθε δημοκρατικό θεσμό και κατάργησε κάθε δημοκρατική διαδικασία.
    • Να σταματήσουμε κάθε διαπραγμάτευση με τους εξωτερικούς σωτήρες, οι οποίοι προφασιζόμενοι το καλό μας, στοχεύουν στον αφανισμό του Ελληνικού έθνους.
    • Να φύγουμε  από τον πλασματικό κόσμο του κοινού νομίσματος, που αποδεδειγμένα πλέον ευθύνεται για όλα τα δεινά.
    • Να ελέγξουμε που χρωστάμε, πόσα πραγματικά χρωστάμε και κυρίως γιατί χρωστάμε.
    • Να εκμεταλλευτούμε και ν' αξιοποιήσουμε όπως πρέπει, τους θησαυρούς που σε αφθονία μας παρέχει τούτος ο ευλογημένος τόπος.

      Νομίζετε πως είναι δύσκολο; Πως δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε;

      Αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο, είστε πραγματικά ανίκανοι και καλό θα είναι να καθίσετε εκεί που βρίσκεστε, ζήσετε όπως αυτοί επέλεξαν.

      Οι υπόλοιποι ας δώσουμε τη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας και σύντομα θα διαπιστώσετε πως είμαστε πολύ περισσότεροι απ' όσο νομίζετε, πολύ δυνατότεροι απ' όσο φαντάζεστε, πολύ ικανότεροι απ' όσο περιμένατε.

      Γιατί η πραγματική λύση βρίσκετε στα δικά μας χέρια!

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ