«Οικονομική κρίση, πρόταση εξόδου» Την Κυριακή 22 Γενάρη 2012 στις 11.00 στην αίθουσα του Γιοκαλείου Ιδρύματος στη Κάρυστο
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Την Κυριακή 22 Γενάρη 2012 στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Γιοκαλείου Ιδρύματος στη Κάρυστο,
    θα πραγματοποιηθεί ομιλία –συζήτηση με θέμα:
    «Οικονομική κρίση, πρόταση εξόδου»
    Όλη η αλήθεια.
    με ομιλητή το Οικονομολόγο –Αναλυτή
    Δημήτρη Καζάκη.

    Πρέπει όλοι οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι για τα αυτά που μας συμβαίνουν αλλά και γι’ αυτά που έρχονται.!
    Το καθεστώς, αποπροσανατολίζει και με τα εκβιαστικά διλήμματα που κάθε φορά βάζει στο λαό, προσπαθεί να κάμψει την αγωνιστικότητά του, αλλά και την πίστη του, ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν προς όφελός του και της χώρας γενικότερα.
    Καλούνται όλοι οι πολίτες, που θέλουν να ακούσουν αλλά και να συμμετάσχουν στο δημοκρατικό διάλογο, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
    Καλούμε όλα τα κινήματα, αλλά και τις πρωτοβουλίες που εκδηλώνονται γύρω από τα προβλήματα των πολιτών, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να ανατραπεί στην πράξη η ξενόφερτη και δουλοπρεπή σημερινή πολιτική τάξη.
    Ήρθε η ώρα η αγανάκτηση όλων των πολιτών να μετατραπεί σε πρόταση αγώνα και προοπτικής.
    Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν.
    Δεν διεκδικούμε να κυβερνήσουμε, θέλουμε να αφυπνίσουμε.!

    Γιατί : « όταν η αδικία και η υποτέλεια γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον»

    Σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Καζάκης στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο Δάσκαλος για πολλούς Καζάκης παραδίδει μαθήματα οικονομικής ιστορίας, οικονομίας, αναλύει το...
    πως εδραιώθηκαν στην παγκόσμια οικονομία οι τραπεζίτες και οι ισχυρές οικογένειες που λεηλατούν τις οικονομίες των εθνών. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις
    παρασκηνιακές κινήσεις του χρηματιστηρίου, της Ένταξης της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ, την κυβέρνηση Καραμανλή - Παπανδρέου, και τον ύποπτο ρόλο της αριστεράς.
    Στο τέλος σε ένα δυναμικό ξέσπασμα προτείνει λύσεις που μοιάζουν εφικτές (εθνικό νόμισμα, αποδέσμευση από ΕΕ) και υπενθυμίζει το μονοπάτι που οδηγεί στην ανατροπή εν ονόματι ΕΠΑΜ.

    Παρέμβαση πολιτών Ευβοίας