Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η κοινότητα Αετού. Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Πάτερ Σωτήρη με μελωδίες από τα παλιά.
  • Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε εχθές το βράδυ η κοινότητα Αετού.
    Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος, Νίκος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Μανώλης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Κακάτσος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας Καρύστου και ο πρώην Δήμαρχος Καρύστου, Σπύρος Πλατυμέσης.
    Η εκδήλωση, έγινε στο ανακαινισμένο κοινοτικό γραφείο της κοινότητας.
    Όπως επισήμαινε ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αετού, κ. Νικόλαος Γεωργίου, ήταν όνειρο ετών να γίνει η ανακαίνιση στο πρώην σχολείο της κοινότητας έτσι ώστε να γίνει σημείο συγκέντρωσης για όλους τους κατοίκους του Αετού.
    Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο καθώς όπως είπε, κράτησε την υπόσχεσή που είχε δώσει προεκλογικά ώστε να ανακαινιστεί ο χώρος.
    Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, ο οποίος απευθυνόμενος στους κατοίκους, επισήμανε τις δυσκολίες που έχει φέρει στην ζωή μας ο Καλλικράτης αλλά και η οικονομική κρίση.
    Παρόλ' αυτά, τόνισε ότι αυτόν τον πρώτο χρόνο, ο Δήμος Καρύστου πραγματοποίησε αρκετά έργα από αυτά που είχαν προγραμματιστεί, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ακόμα πολλά για να γίνουν.
    Τέλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γεωργίου για τον ζήλο που έχει επιδείξει στα καθήκοντα του και για το αξιέπαινο έργο του.
    Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Πάτερ Σωτήρη με μελωδίες από τα παλιά.
    Στην συνέχεια, μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας με τους τυχερούς να κερδίζουν διάφορα δώρα.
    Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.