Συνάντηση και εντυπώσεις από την συγκέντρωση του Νσοκομείου Καρύστου.
  • Συνάντηση για το Νσοκομείο Καρύστου
    Υπάρχουν πολλοί που ξέρουν καλύτερα και μπορούν να γράψουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, όμως αυτές οι γραμμές νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν τον μέσο κάτοικο της Καρύστου και της ευρύτερης περιοχής.
    Με δυο λέξεις μπορούμε να περιγράψουμε τον κοινό αίσθημα, και αυτές είναι, ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.

    Μια ανησυχία που έχει ξεκινήσει από καιρό αλλά κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της απομάκρυνσης ιατρών, έστω και για λίγες μέρες για εφημερίες στην Χαλκίδα.

    Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνέλευση νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρών στο Νοσοκομείο και μετά ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο και την αντιπολίτευση.
    Η συνάντηση με τον κ. Πετσή έγινε στο Δημαρχείο Καρύστου όπου και ξετυλίχθηκε μια μεγάλη κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι. αλλά για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

    Θα ακολουθήσουν δελτία τύπου και ανακοινώσεις σίγουρα όπου και θα μάθουμε πιο αναλυτικά το τι και το πως, όμως οι εκφραστές της πόλης μας έδωσαν στον κ. Υποδιοικητή να καταλάβει ότι σε όλα τα σοβαρά προβλήματα ήμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν και πάνω από όλα όσα δικαιούμαστε, και ένα από αυτά είναι να διατηρηθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου ΜΑΣ.
    Εντυπώσεις από την συγκέντρωση του Νοσοκομείου
    Πολύ έντονα τα συναισθήματα σήμερα στο Νοσοκομείο στην συνάντηση των εργαζομένων με τους δημοτικούς μας εκπροσώπους.
    Τώρα που έγραψα το σοβαρό μου μπορώ να εκφραστώ στην γωνιά μου παρακαλώ?
    Λοιπόν, από που να αρχίσω....
    Πρώτα από όλα καμιά κίνηση για να γίνει κάποιο έργο στα ξηλωμένα... μας το φυλάει για έκπληξη φαίνεται...
    Έμαθα ότι το νοσοκομείο έχει 1000000, μάλιστα! Ένα εκατομμύριο ευρώ! Ουάου δεν θα πει τίποτα!
    Τι θα πει όμως ο Λοβέρδος της Νέας Πασοκρατίας όταν μάθει ότι αντί να μαζεύουμε και το σένσι κάνουμε απροσεξίες?
    Σύμφωνα με δηλώσεις μέσα από το Νοσοκομείο τα έργα που θέλει να κάνει δεν είναι μελετημένα με προσοχή και θα υπάρξουν ...επιπλοκές!
    Επιπλοκές θα πάθει και η κατάσταση των αρρώστων αν δεν προμηθευτεί σύντομα κουβέρτες γιατί έχουν έλλειψη σύμφωνα πάλι με πηγή που δεν χωράει αμφιβολία για την εγκυρότητα της, όπως επίσης και του ασθενούς που μπήκε για άλλο λόγο και παρά λίγο να βγει με πνευμονία από το κρύο που πέρασε.
    Δεν είναι σωστό , μάλλον, αλλά με νοιάζει πολύ το τι περνάνε οι γιατροί και οι νοσοκόμες..
    Τους σέβομαι και τους εκτιμώ και δεν μου αρέσει καθόλου να μην τους έχουν ψηλά και οι άλλοι.
    Είναι κάθε μέρα εκεί για μας, μας σώζουν την ζωή, πολλοί από αυτούς αποφάσισαν να κάνουν την πόλη μας δική τους, και η εμπειρία που έχω με τόσα και τόσα περιστατικά τους έχει βάλει σε εξαιρετική θέση στην συνείδηση μου.
    Επομένως μην μου τους στεναχωρείτε!!!

    Μετά που σκεφτόμουνα ποιοι ήταν μέτρησα και βγήκαν 2 σύμβουλοι στον Δήμο μέσα από το προσωπικό και μια πρώην Διοικητής σύμβουλος.
    Λέω τώρα με το φτωχό μου το μυαλό, αφού δεν λογαριάζει αυτούς που μετράνε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν είναι σαν να μη μετράει καθόλου κανέναν από μας?

    Τα υπόλοιπα τα έχω γράψει πολλές φορές εδώ και καιρό και τα ξέρετε....
    Για να δούμε τι θα γίνει!!! Εκλογές έρχονται, το Πασοκ δεν το βλέπω στον ορίζοντα, ε. μέχρι το καλοκαίρι ,,,ότι προλάβει ας το κάνει...

    sofiascomments.blogspot.com