Γιάννης Μανώλης: «Ο κ. Πετσής οφείλει να ονοματίσει τα συμφέροντα που στέκονται εμπόδιο στο καταστροφικό του έργο»
  • Με αφορμή δήλωση του υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κ. Ηλία Πετσή, στο eviatop.blogpsot.com, γίνεται αντιληπτό ότι η σχέση του εν λόγω κυρίου με την πραγματικότητα είναι κάκιστη.
    Όπως κάκιστη είναι και η σχέση του με τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της νότιας Καρυστίας.

    Ο κ. Πετσής, λίγο έως πολύ, έκανε λόγο «για μικρά ή μεγάλα συμφέροντα που χρησιμοποιούν ανυποψίαστους πολίτες για την επίτευξη των στόχων τους».
    Βέβαια, ο κ. υποδιοικητής οφείλει να ονοματίσει ποια συμφέροντα, πώς και πότε στάθηκαν εμπόδιο στα «μεγαλόπνοα» σχέδια του, που στοχεύουν στην υποβάθμιση του Κ.Υ-Νοσοκομείου Καρύστου.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Πετσή να υποκαθιστά την ευθυκρισία με την υποκρισία.
    Όπως, φυσικά, είναι και δικαίωμα του λαού της Καρυστίας να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τη διατήρηση και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

    Ο κ. υποδιοικητής πρέπει να γνωρίζει ότι πριν από αυτόν, επικεφαλής του Νοσοκομείου Καρύστου έχουν διατελέσει πολίτες με μεγάλη προσφορά, όπως ο κ. Καρύκας, η κα Τούρλα, ο κ. Χατζής και άλλοι.
    Ο αγώνας όλων των προηγούμενων ετών για ένα σύγχρονο, χρήσιμο και αποδοτικό Νοσοκομείο, φαίνεται ότι εξανεμίζονται στους λίγους μήνες διοίκησης υπό τον κ. Πετσή.

    Με εκτίμηση
    Γιάννης Μανώλης