ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ : Παραμένουμε σε εγρήγορση θέτοντας από σήμερα το ζήτημα του Νοσοκομείου πρώτο σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.
  • ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό υγείας και την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας συνεχίζουμε να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας στο ζήτημα της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου Καρύστου.

    Είναι γεγονός ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία , ο νοσοκομειακός χάρτης της χώρας αλλάζει άρδην με αδιευκρίνιστες ακόμη συνέπειες για νοσοκομεία ίδιου μεγέθους με το δικό μας.

    Στις νέες αυτές προκλήσεις εκείνο που καθορίζει τις ενέργειές μας από εδώ και πέρα , είναι η πάση θυσία εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.

    Γνωρίζοντας την υψηλή αίσθηση ευθύνης του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρύστου αλλά και τη στήριξη που έμπρακτα εκδήλωσαν οι πολίτες της Νοτίου Καρυστίας πιστεύουμε ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός.

    Αναγκαίες προϋποθέσεις αποτελούν η διατήρηση της αποδοτικότητας του δυναμικού του, η κάλυψη και η ενίσχυση των ιατρικών ειδικοτήτων και ο εξορθολογισμός του σε θέματα δαπανών.

    Παραμένουμε σε εγρήγορση θέτοντας από σήμερα το ζήτημα του Νοσοκομείου πρώτο σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.