Πρόσκληση για διοργάνωση αγώνα σκαφών στο Νότιο Ευβοϊκό
  •  

     
    Αγαπητοί κύριοι, 
    Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας προσκαλέσω να διοργανώσετε το φετινό αγώνα σκαφών, του συλλόγου σας, στη θάλασσα του νότιου Ευβοϊκού και συγκεκριμένα στα όρια του δήμου Καρύστου. 

    Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι το κομμάτι του νότιου Ευβοϊκού που «βρέχει» το δήμο Καρύστου προσφέρεται για τη διοργάνωση τέτοιου είδους αγώνων, καθώς και γενικότερα για την περιήγηση με σκάφη, δεδομένου ότι διαθέτει κρυστάλλινα νερά, ονειρεμένες ακρογιαλιές, το σύμπλεγμα των νήσων Πεταλίοι, πανέμορφο και ξεχωριστό τοπίο. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το διεθνούς φήμης περιοδικό "National Geographic" συμπεριλαμβάνει τη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή στους 10 top προορισμούς παγκοσμίως, για κρουαζιέρες λίγων ατόμων (μικρών γκρουπhttp://travel.nationalgeographic.com/travel/top-10/sailing-cruises/#page=2). Ακόμη, η περιοχή μας διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της ανατολικής Αττικής. 

    Ως δήμος Καρύστου έχουμε αποφασίσει, παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, να δώσουμε προτεραιότητα στην τουριστική προβολή και στην ανάδειξη της περιοχής μας. Η ανταπόκριση σας θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια που κάνουμε. 

    Από μεριά μας δεσμευόμαστε να σταθούμε αρωγοί και να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το εγχείρημα σας. 

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 
     ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΑΝΩΛΗΣ