Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, γίνε εθελοντής για τον τόπο σου. Αγαπητοί συμπολίτες, Η χώρα βιώνει μία δύσκολη οικονομική συγκυρία,
  • Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, γίνε εθελοντής για τον τόπο σου
    Αγαπητοί συμπολίτες,
    Η χώρα βιώνει μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, που δοκιμάζει τις αντοχές και την ανέχεια της κοινωνίας μας. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο δήμος Καρύστου.
    Οι επιλογές που έχουμε είναι δύο: από τη μία μπορούμε να μεμψιμοιρούμε και να γκρινιάζουμε, ρίχνοντας τις ευθύνες δεξιά και αριστερά για τα λάθη μας. Από την άλλη μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη εξόδου από την κρίση.   
    Στην τελευταία επιτροπή Τουρισμού στο δήμο Καρύστου, τονίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η ανάγκη λειτουργίας των τουριστικών περιπτέρων, στις κεντρικές πύλες εισόδου (Μαρμάρι - Στύρα) και στην Κάρυστο. Λόγω της αδυναμίας έμμισθης επάνδρωσης, τη δεδομένη στιγμή, αποφασίστηκε να κάνουμε κάλεσμα για εθελοντική συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια. Αποφασίστηκε ακόμη, να διανεμηθεί από εθελοντές υλικό τόσο στο λιμάνι της Ραφήνας όσο και στη Χαλκίδα.
    Ξεκινώντας αυτή την πρωτοβουλία από τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, καλούμε όσους πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, προκειμένου να διανεμηθεί τουριστικό υλικό τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή (12 και 13 Απριλίου, αντίστοιχα) στο λιμάνι της Ραφήνας.
    Υπεύθυνοι συντονισμού αυτής της πρωτοβουλίας ορίστηκαν οι  Γιάννης Μανώλης για τη δημοτική ενότητα Μαρμαρίου (τηλ. 6977050441,
    [email protected]), Νίκος Λαγώνικος για τη δημοτική ενότητα Καρύστου (6932605700), Χρήστος Γκότσης για τη δημοτική ενότητα Στύρων (6974775427).     
    Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει σε αυτή την πρωτοβουλία μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τα παραπάνω άτομα ή να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του στο δήμο Καρύστου και, συγκεκριμένα, σε εμένα προσωπικά στα τηλέφωνα (2224025001, 6937041153) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (
    [email protected]).
    Αξίζει να αφιερώσουμε λίγες ώρες για την προώθηση του τόπου μας. Σας περιμένουμε όλες και όλους, ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.  
                                                                            

    Με εκτίμηση
    Γιώργος Οικονόμου
    Αντιδήμαρχος Τουρισμού,
    Πολιτισμού & Άθλησης