Τον τομέα του Πολιτικού Σχεδιασμού του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανέλαβε ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος.


  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  29-03-2012

    Τον τομέα του Πολιτικού Σχεδιασμού του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανέλαβε ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος.
    Η απόφαση αυτή ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του Προεδρεύοντος του κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου, όλων των βουλευτών που έχουν προσχωρήσει, καθώς και του συνόλου των μη-κοινοβουλευτικών μελών της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

    Ο Πολιτικός Σχεδιασμός θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, θα ενημερώνει για τις προγραμματικές και μη θέσεις του κινήματος, και θα αναλύει πολιτικά διλήμματα και δημοσκοπικά ευρήματα.

    Η Γραμματεία του Πολιτικού Σχεδιασμού, που πλαισιώνει τον κ. Μαρκόπουλο, απαρτίζεται από τα ακόλουθα άτομα (κατά αλφαβητική σειρά):

    1. Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης – Οικονομολόγος (Ph.D. & Masters στα Οικονομικά)

    2. Ευάγγελος Κατσαρός – Χημικός, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης

    3. Σάνια Κωνσταντακοπούλου – Πολιτική Επιστήμων, τ. εκπρ. Ελλάδας στον ΟΣΕΠ (Οργανισμός Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου)

    4. Φοίβος Μοσχοβίτης – Οικονομολόγος, Διεθνολόγος

    5. Αναστάσιος Μούντριχας – Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας)

    6. Μάιρα Μπεγκλή – Κοινωνιολόγος, Πολιτικός Επιστήμων, Διεθνολόγος

    7. Δημήτρης Μπελληγιάννης - Πολιτικός Μηχανικός, Οικονομολόγος


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Η Τρόικα με την σιγουριά των ενυπόγραφων δεσμεύσεων των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων που έχει στα χέρια της, προαναγγέλλει περαιτέρω εσωτερική υποτίμηση 15%, κούρεμα 13ου και 14ου μισθού, αύξηση του κατώτερου ΦΠΑ και απολύσεις.
    Το ΠΑΣΟΚ προσποιείται ότι δεν ακούει και αναγγέλλει Εθνικό Μνημόνιο χωρίς όμως να μπορεί να αρνηθεί το Μνημόνιο ΙΙ, όπως κάνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΝΔ κάνει ότι δεν θυμάται τι ψήφισε και υπόσχεται επιστροφή επιδομάτων και μειώσεις φόρων.

    Αφού πλέον έγιναν αρεστοί και πολύτιμοι εκτός Ελλάδας, τώρα προσπαθούν να εξιλεωθούν εντός Ελλάδας, συμπεριφερόμενοι σαν «Μαυρογιαλούροι» του παρελθόντος.

    Η λύση του γόρδιου δεσμού της Ελλάδας δεν βρίσκεται με τέτοιες παρωχημένες και απορριπτέες στη συνείδηση του μέσου έλληνα τακτικές.
    Η χώρα θέλει να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση, θέλει Εθνική αντιπρόταση που ετοιμάζουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με μετρήσιμα αποτελέσματα και όχι δανεικά.
    Και πάνω απ’ όλα χρειάζεται ηγεσία αποφασισμένη να στηρίξει την χώρα και όχι τον εαυτό της.