Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Πρόγραμμα γνωριμίας» των Ρώσων "tour operator" στην Κάρυστο
  •  

    Δελτίου Τύπου

    Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και Τοπικούς Επαγγελματικούς φορείς, με καλεσμένους 14 επαγγελματίες από τη Ρωσία.
     
    Η αποστολή αποτελούνταν από τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και τηλεοπτικό συνεργείο του μεγαλύτερου καναλιού στη Ρωσία, CHANNEL1.
    Οι καλεσμένοι μας, έφθασαν στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου όπου τους υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της περιοχής μας. Το ταξίδι τους συνοδεύτηκε από «γευστικό καλωσόρισμα» στο πλοίο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», με κεράσματα τοπικών προϊόντων από το «Μελισσοκομικό Σύλλογο Καρύστου» και το «Σύλλογο ΓυναικώνΜαρμαρίου».
     
    Το βράδυ οι Ρώσοι προσκεκλημένοι, δεξιώθηκαν στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» στην Κάρυστο, παρουσία του Δημάρχου Καρύστου κ.Μανώλη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κου. Σίμωση, του Προέδρου και αρκετών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών των διοικήσεων Τοπικών Σωματείων και αρκετών επαγγελματιών του Τουρισμού. Την εκδήλωση συνόδεψε το χορευτικό των «Ανεμοπυλών», ενώ την εκδήλωση τίμησε και Ειδικός Σύμβουλος του Υφυπουργού Τουρισμού, κ.Πετρέας Χρήστος.
     
    Την Κυρική το πρωί, οι επισκέπτες μας επισκέφτηκαν αντιπροσωπευτικές τουριστικές μονάδες της περιοχής Καρύστου και Μαρμαρίου, γνώρισαν τοπικά προϊόντα στο «ΚΤΗΜΑ ΜΟΝΤΟΦΩΛΙ» και επισκέφθηκαν το «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΠΙΤΙ» του «Συλλόγου Γυναικών Μαρμαρίου».Το τηλεοπτικό συνεργείο, παρουσία του πολύ γνωστού στο ευρύτερο κοινό παρουσιαστή, κ.Manucharov Viachesiav, ακολουθούσε δικό του πρόγραμμα, αποθανατίζοντας εικόνες από την Ευβοϊκή φύση, κουλτούρα και πολιτιστική κληρονόμια.
     
    Θεωρούμε απαραίτητο να ευχαριστήσουμε την «Κοινοπραξία Πλοίων Μαρμαρίου», το ξενοδοχείο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» για τη δωρεάν μεταφορά και φιλοξενία αντίστοιχα και το κτήμα «ΜΟΝΤΟΦΩΛΙ» για την φιλοξενία τους, τις Προέδρους του «Μελισσοκομικού Συλλόγου» και «Συλλόγου γυναικώνΜαρμαρίου» κυρίες Τσαπέπα και Αντωνίου αντίστοιχα για τη σημαντική τους συνεισφορά καθώς και τους Κουλιάτση Παναγιώτη και Λαγώνικο Νικόλαο για την επιμέλεια της παρουσίασης των τοπικών προϊόντων και του προγράμματος των Ρώσων επισκεπτών αντίστοιχα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, το γεγονός της συνέργειας μεταξύ πολλών φορέων και ιδιωτών, ταυτόχρονα, προκειμένου να υπάρξει η απόλυτη δυνατή επιτυχία της επίσκεψης. Η δράση αυτή, αποτελεί κρίκο στη αλυσίδα των δράσεων αξιοποίησης, της πολλά υποσχόμενης αγορά της Ανατολικής Ευρώπης.
    ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 
     
    ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
     
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
     
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
     
    ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
     
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΤΟΜΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
     
    ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
     
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ\ΣΕΩΝ  ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ 
     
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών και προιόντωντους
     
    Χονδρονάστα Ευάγγελο (ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ΜΕΛΙ)
     
    Παλαμίδη Αντωνία (ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ΜΕΛΙ)
     
    Τόλια Σοφία (ΜΕΛΙ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ)
     
    Τσαπέπα Μαρία (ΜΕΛΙ, ΠΑΣΤΕΛΙ)
     
    Κουτσιμπίρη Εφη (ΜΕΛΙ, ΛΙΚΕΡ)
     
    Θεοδώρου Μαίρη ( ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΕΣ, ΤΥΡΟΠΙΤΑ) 
     
    Μπουρέλου Βασιλεία (ΖΥΜΑΡΙΚΑ)
     
    Παρασκευά Ανδρέα (ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ) 
     
    Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Καρύστου- Μαρμαρίου
     
    Πεζά Ιωάννη (ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ)
     
    Γιαννακάρη Ιωάννη (Τυροκομείο)
     
    Ζαχαροπλαστείο «ΤΖΙΜΗΣ»
     
    Κουλιάτση Παναγιώτη (ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ)
     
    Ατζελα Μπαλτά (ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ)
     
    Λυκουρόπουλο Γιώργο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ)
     
    Μαρίνο Κώστα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ)
     
    Τζούλια Σερέσοβα (ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ)
     
    Κοφινά Βαλάντη (ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)