Ο Δήμαρχος Πάρου καλωσορίζει την έκθεση του Λυκουρόπουλου στο νησί του
  •  

    Λυκουρόπουλος, Δήμαρχος Πάρου, Βλαχογιάννης

    Τον καρυστινό φωτογράφο, Γιώργο Λυκουρόπουλο, που από τις 26 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου οι Παριανοί και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φωτογραφική έκθεση που πραγματοποιεί στο νησί, καλωσορίζει ο Δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης και εύχεται επιτυχία σ αυτό το... ταξίδι.

    Σε δήλωσή του, αναφέρει: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσω τον Γιώργο Λυκουρόπουλο σ΄ αυτό το υπέροχο μακρινό ταξίδι του, μέσω του φωτογραφικού φακού.

    Ένα ταξίδι στο Αιγαίο, στην χιλιοτραγουδισμένη θάλασσα που ακόμη κι εγώ ο ίδιος ως μη νησιώτης αγάπησα.

    Ένα ταξίδι, άλλης εποχής, αγνής, όμορφης, ρομαντικής.

    Διάσπαρτα τα νησιά, γκρίζες πινελιές στο απέραντο γαλάζιο ενώνονται μεταξύ τους, παρουσιάζοντας συστατικά του νησιώτικου εαυτού μας και όλα αυτά μπορεί ο γεραιότερος να τα αναπολήσει, να τα θυμηθεί και ο νεότερος να τα δει, να γνωρίσει αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι του τόπου μας.

    Καλωσορίζω την φωτογραφική έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων με θέμα τα Ατμόπλοια Τόγια 1853-1982 με τίτλο «Κυκλάδες ταξίδι στο χρόνο»- Από την Κάρυστο μέχρι το Αιγαίο, που πραγματοποιείται στο νησί μας σε χώρο, όχι τυχαία επιλεγμένο, στο πέτρινο κτήριο της μαρίνας της Νάουσας και εύχομαι να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους νησιωτικούς Δήμους να την απολαύσουν.

    Κάθε επιτυχία

    Ο Δήμαρχος Πάρου

    Χρήστος Βλαχογιάννης»