Η επίσημη υποδοχή της αθλήτριας Σοφίας Ψιλόλιγνου το μεσημέρι σε καφετέρια της παραλίας της Καρύστου
  •        

    Η επίσημη υποδοχή της αθλήτριας έγινε χτες το μεσημέρι σε καφετέρια της παραλίας της Καρύστου ''ΟΣΤΡΙΑ''

    Η Σοφία Ψιλόλιγνου τίμησε την Κάρυστο με το θαυμάσιο επίτευγμά της.
    Εγγράφεται λοιπόν στην ιστορία αυτής της μοναδικής πόλης όχι μόνο σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος που έλκει την καταγωγή από την Κάρυστο.
    Ανήκει στον χώρο των ανθρώπων που αγαπούν και τιμούν την πόλη και η παρουσία τους κοσμεί τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην περιοχή.
    Αναλογίζομαι με θαυμασμό πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό που έκανε αυτή η γυναίκα που διέπλευσε προχτές τον Ευβοϊκό για να φτάσει στον τόπο καταγωγής της την Κάρυστο.
    Είναι αλήθεια ότι δεκαπέντε ώρες μέσα στη θάλασσα και, όπως είδαμε στο βίντεο του Κώστα Μαρίνου με σταθερή κολύμβηση, προκαλούν πραγματικά δέος.
    Τον διάπλου της πρωταθλήτριας παρακολούθησαν από κοντά ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Καρύστου Κώστας Δρόσος σε συνεργασία με τον Κυριάκο Δικέλα που διέθεσε το σκάφος του και τον Κώστα Μαρίνο και την κάμερά του.
    Πρότασή μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Καρύστου είναι να απονεμηθεί στην πολυνίκη αθλήτρια ο τιμητικός τίτλος της "επίτιμης δημότιδος Καρύστου" που πιστεύω, όπως και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μας, της ανήκει δικαιωματικά !!!