To Πράσινο Ενημερωτικό Φυλλάδιο της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Καρύστου
  • Η περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Καρύστου δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με πλούσιες δράσεις, εντός και εκτός σχολείου. Πολύ σημαντική όμως είναι η ενημερωτική δράση της ομάδας καθώς τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει τον ρόλο να ενημερώνει τους μαθητές του σχολείου μας για κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα. Στόχος μας η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης στην νέα γενιά που σε λίγα χρόνια θα πάρει τα ηνία της κοινωνικής και όχι μόνο δράσης.

    Στα πλαίσια της ενημερωτικής μας δράσης, αποφασίσαμε φέτος να εκδώσουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο 
    eco-logos με στόχο την ενημέρωση των συμμαθητών μας για επίκαιρα θέματα που αφορούν το περιβάλλον . Η συγγραφική ομάδα επιλέγει και συγγράφει τα σημαντικότερα θέματα της "πράσινης" επικαιρότητας και ταυτόχρονα, τόσο τα τεύχη μας όσο και άλλα αδημοσίευτα άρθρα, τοποθετούνται στο blog μας για περαιτέρω ενημέρωση των συμμαθητών μας.

    Το ενημερωτικό φυλλάδιο θα μοιράζεται δωρεάν στο σχολείο και επιπρόσθετα ένας μικρός αριθμός από τα μηνιαία τεύχη, θα μοιράζεται και στα υπόλοιπα σχολεία με στόχο την ενημέρωση κυρίως των μικρότερων παιδιών του δημοτικού.

    Το blog του ecologos βρίσκεται στην διεύθυνση :

     

    http://eco-logoskaryst.blogspot.gr/

     

    Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook στην σελίδα :

     

    http://www.facebook.com/Ecologoskarystos

     

    Η συγγραφική ομάδα του eco-logos