ΒΟΛΕΣ ΡΑΒΙΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ.
  • ΠΠ                                             

                                                                       

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ




    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     

     

                    Η υποβάθμιση της Νότιας Καρυστίας δείχνει να συνεχίζεται και να αφήνει αδιάφορους τη δημοτική αρχή και την κεντρική εξουσία!

                    Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας  για την παραμονή της ΔΟΥ στην Κάρυστο, η απόφαση της κεντρικής εξουσίας είναι η δημιουργία 2ης ΔΟΥ στο Νομό μας στην περιοχή της Κύμης.

                    Καλώ τη δημοτική αρχή , να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, επιτέλους όπως οφείλει . Να σταματήσει για μικροπολιτικούς λόγους να αδιαφορεί για τα συμφέροντα του τόπου μας .

                    Καλώ τους βουλευτές του Νομού μας  να δείξουν επιτέλους το ενδιαφέρον τους  και το ανάστημά τους  για τη Νότια Καρυστία.            

    Κύριοι,

    Δώστε λύση άμεσα για την παραμονή της  ΔΟΥ στη Κάρυστο, διαφορετικά  θα βρείτε τη Νότια Καρυστία απέναντί σας!

    Η Νότια Καρυστία θα αγωνιστεί ενωμένη  για να κρατήσει τις υπηρεσίες στον τόπο μας , θα αγωνιστεί για να εμποδίσει την υποβάθμιση της περιοχής μας.

                    Τον τόπο που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας δεν θα επιτρέψουμε ,  να τον οδηγήσει κανείς  σε μαρασμό και να εμποδίσει την πρόοδό  του!

                    Καλώ τους συμπολίτες μου σε επαγρύπνηση με έναν και μοναδικό στόχο, να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να φέρει τον τόπο μας πίσω!