Λ. Ραβιόλος: Όλοι μαζί Αγωνιστικά και ενωτικά διεκδικήσουμε την παραμονή της ΔΟΥ
  • Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος, ευχαριστεί τους συνδημότες μας για το δυναμικό παρόν στον αγώνα για την παραμονή της ΔΟΥ στην Κάρυστο.
    Η προσπάθεια αυτή απαιτεί να μας βρει ενωμένους και ισχυρούς ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της ΔΟΥ στην Κάρυστο.
    Ως αντιπολίτευση αρχίσαμε τις ενέργειες για αυτήν την προσπάθεια από τον Αύγουστο, από τους πρώτους στο Νομό, στέλνοντας επιστολή, σε όλους τους βουλευτές του Νομού μας και επισημαίνοντας τα σοβαρά προβλήματα που θα προκληθούν με το ενδεχόμενο μεταφοράς της ΔΟΥ, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα την αδιαφορία και την παντελή έλλειψη κινήσεων από πλευράς Δημοτικής αρχής.
    Θεωρώντας ότι οι προσπάθειές μας έπρεπε να ενταθούν ζητήσαμε τον Οκτώβριο Δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη ΔΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ το συμβούλιο πραγματοποιήθηκε 2 εβδομάδες αργότερα από την αίτηση της αντιπολίτευσης και αποφασίστηκε ραντεβού με τον Υπουργό, το οποίο και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Σε συνέχεια των προσπαθειών του συνδυασμού μας, ξαναστείλαμε επιστολή στον Πρωθυπουργό, στους βουλευτές του Νομού , στον υπουργό οικονομικών, στον Περιφερειάρχη και στον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας όπου και πάλι δεν λάβαμε απάντηση. Τελευταία ζητήσαμε για ακόμη μια φορά Δημοτικό συμβούλιο με θέμα πάλι τη ΔΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, το οποίο και δεν έγινε την πρώτη φορά έλλειψης προέδρου δημοτικού συμβουλίου και πραγματοποιήθηκε εχθές, ως έκτακτο.

    Τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι η ώρα απόδοσης των ευθυνών που είναι τεράστιες, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα ενωμένοι ως τόπος για να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής μας.

    Όλοι μαζί θα πρέπει να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε και διεκδικήσουμε την παραμονή της ΔΟΥ στην περιοχή μας.

    Σήμερα, με σκοπό τις συναντήσεις μας με βουλευτές και αρμόδιους φορείς, συμμετέχω στην επιτροπή η οποία θα μεταβεί στην Αθήνα και θα μεταφέρει τη διαμαρτυρία μας και το δίκαιο αίτημά μας.

    Σας καλώ όλους να συνεχίσουμε τον αγώνα δυναμικά, συμμετέχοντας μαζικά στις σημερινές κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας και έκφρασης της δυσαρέσκειάς μας εωσότου εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για τη Νότια Καρυστία.

    Αγωνιστικά και ενωτικά,
    Λευτέρης Ραβιόλος