Δωρεάν συμβουλές από Λογοθεραπεύτρια και Ψυχολόγο στο Κέντρο Αγγλικών της Σοφίας Κόλλια
  • Το Κέντρο Αγγλικών Σοφίας Κόλλια σας ενημερώνει ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ σας δίνεται η ευκαιρία να ρωτήσετε Λογοθεραπεύτρια και Ψυχολόγο, σχετικά με ότι σας απασχολεί για τα παιδιά, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, από τις 10 το πρωί μέχρι το μεσημέρι.
    Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείσθε να κλείσετε ραντεβού εκ των προτέρων, επικοινωνώντας με το κέντρο μας στο τηλέφωνο
    22240-25080 , 3-10 το βράδυ κάθε μέρα εκτός Σαββάτου. 
    Παπαδοπούλου Μαριλένα
    Λογοπεδικός - Μαθησιακές δυσκολίες.
    Degree of Bachelor of Science with Honors in Logopaedics. (Τιμητική διάκριση)
    Queen Margaret University Edinburgh. 

    Μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, προβλήματα φωνολογίας και άρθρωσης, διαταραχές φωνής, τραυλισμός, νευρολογικές διαταραχές, νοητική υστέρηση, βαρηκοία, κώφωση, συμβουλευτική γονέων.
    Πραγματοποιούνται εξοτομικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε παιδιού, με στενή συνεργασία με τους γονείς, όπως και με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.
    Συνεδρίες κατ΄οίκον - δεκτά όλα τα ταμεία- ειδικές τιμές.
    Σοφία Ερατώ Μερτζανάκη. Ψυχολόγος - παιδοψυχολόγος με Πτυχίο ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Στη συνέχεια, τελείωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές πάνω στην παιδοψυχολογία ( University of central Lancashire) 
    .Eχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη συμβουλευτική ενηλίκων, τα μαθησιακά προβλήματα, τη δυσλεξία τον αυτισμό και τη ψυχική υγεία των βρεφών και των νηπίων, καθώς και αρκετά άλλα.Είναι μέλος της ελληνικής εταιρίας συνθετικής ψυχοθεραπείας και συνεχίζει τις σπουδές της πάνω στη συνθετική ψυχοθεραπεία στο Ευρωπαικό Ινστιτούτο συνθετικής ψυχοθεραπείας. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση σε ειδικό σχολείο, σε κέντρο ψυχικής υγείας καθώς και σε κέντρο ανάπλασης παιδιού. Εργαζόταν στο κολέγιο ανθρωπιστικών επιστημών, ΙCPS.Σήμερα είναι ψυχολόγος στο " Δώσε Ελπίδα" που συνεργάζεται με το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου Σωτηρία.Παρέχει εργασία στον παιδικό σταθμό του Δήμου Καρύστου καθώς και ατομικές συνεδρίες σε παιδιά και ενήλικες.