Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη παρουσία του Δήμου Καρύστου στη 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης
  • Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη παρουσία του Δήμου Καρύστου στη 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Αττικό Μετρό στον σταθμό Συντάγματος, στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2013, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Τουρισμού Καρύστου, τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου και το Λιμενικό Ταμείο Καρύστου.

    Το περίπτερο του Δήμου Καρύστου, υπολογίζεται ότι επισκέφθηκαν πάνω από 5.000 επισκέπτες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα πανέμορφα τοπία, τις πεντακάθαρες και μαγευτικές παραλίες, την μακρόχρονη ιστορία του Δήμου Καρύστου, τις γαστρονομικές εκπλήξεις, τις δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν καθώς και τη μοναδική φιλοξενία μας. Οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από όσα είδαν και όπως μας εκμυστηρεύτηκαν, ο Δήμος Καρύστου, μπήκε πλέον στις άμεσες τουριστικές τους επιλογές καθώς αποτελεί οικονομικό προορισμό ο οποίος προσφέρει άριστη φιλοξενία και διαθέτει τις κατάλληλες τουριστικές υποδομές για οποιονδήποτε επιθυμεί να τον επισκεφθεί. Επίσης, όλοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα της περιοχής μας, όπως το παστέλι, το χωριάτικο λουκάνικο και το κεφαλοτύρι Καρύστου.

    Το εκθεσιακό μας περίπτερο, επισκέφθηκε ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Χρήστος Πάλλης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο οποίος επιβράβευσε τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Νικόλαο Μανώλη για την σοβαρή προσπάθεια που κάνει, για την ανάδειξη και προώθηση της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Καρυστίας.

    Ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μανώλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Οικονόμου από την πλευρά τους, κάλεσαν όλους τους παρευρισκόμενους στην έκθεση, να επισκεφθούν τον Δήμο Καρύστου και να απολαύσουν τις απαράμιλλες ομορφιές του.

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Τουρισμού Καρύστου, τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου και το Λιμενικό Ταμείο Καρύστου για την συνδρομή τους στην παρουσία μας στην έκθεση.

    Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι εθελοντικά και τις 3 ημέρες, πλαισίωσαν το περίπτερο του Δήμου Καρύστου με μοναδικό σκοπό την προβολή του τόπου μας.