Επιστολή του Λευτέρη Ραβιόλου στον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά για τη δυτική παραλία Καρύστου








  • Επιστολή στον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά και στον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά απέστειλε για ακόμη μια φορά ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος ζητώντας την προσωπική τους παρέμβαση ώστε να δοθεί οριστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στη δυτική παραλία Καρύστου από τη μεταφορά άμμου προς το λιμάνι Καρύστου καθώς και την ολοκλήρωση του λιμένος Καρύστου.
    Αναλυτικά αναφέρει:
    "Κύριε Περειφερειάρχη , Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

    Μετά την από 01/02/2013 επιστολή μου όπου σας αναφέρω και σας ζητώ την άμεση προσωπική σας παρέμβαση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στην δυτική παραλία Καρύστου από τη μεταφορά της άμμου προς το λιμάνι της Καρύστου μετά την κατασκευή επέκτασης του προσάνεμου μόλου από την αντιπεριφέρεια. Λόγω της θερινής και τουριστικής περιόδου σας επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά την επικινδυνότητα για ενδεχόμενη ζημιά του καταθλιπτικού αγωγού αλλά και την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας στο μέσο μιας περιόδου αυξημένης επισκεψιμότητας.
    Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του λιμένος Καρύστου και η καταστροφή της Δυτικής παραλίας παρουσιάζουν μια απαράδεκτη εικόνα της πόλης της Καρύστου η οποία προκαλεί δυσαρέσκεια στους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου μας.
    Οι επισημάνσεις μας στο Δημοτικό συμβούλιο έχουν γίνει επανειλημμένως με σκοπό να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
    Παρακαλώ για ακόμη μια φορά για την προσωπική σας παρέμβαση στο θέμα ώστε να δοθεί άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα τόσο για την ολοκλήρωση του λιμένος Καρύστου όσο και για την αποκατάσταση του τμήματος της Δυτικής παραλίας Καρύστου.

    Με εκτίμηση
    Λευτέρης  Ραβιόλος
    Αρχηγός  της  μείζονος  Αντυπολίτευσης