Λευτέρης Ραβιόλος - Εμείς οι πολίτες του Δήμου Καρύστου, να ενώσουμε ΤΩΡΑ τη φωνή μας με τους πολίτες όλων των δήμων
  •  
    Αγαπητοί Συμπολίτες, 
    Τις τελευταίες μέρες δυστυχώς ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης οδηγείται σε διάλυση. Η κυβέρνηση δίχως να μπορεί να ασχοληθεί με τα ουσιώδη αλλά και δύσκολα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αποφάσισε να χτυπήσει τη βάση της δημοκρατίας που δεν είναι άλλη από τους Δήμους. 

    Με ένα τυφλό οριζόντιο χτύπημα απομακρύνει προσωπικό απαραίτητο για τη λειτουργία των δήμων. Σήμερα είναι οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και οι σχολικοί φύλακες, αύριο ίσως κάποιοι άλλοι….
    Γι’ αυτό οφείλουμε εμείς οι πολίτες του Δήμου Καρύστου, να ενώσουμε ΤΩΡΑ τη φωνή μας με τους πολίτες όλων των δήμων. Πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να περιφρουρήσουμε το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης από αυτούς που έχουν βαλθεί να τον καταστρέψουν. Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων που δυσφημούνται καθημερινά ενώ αυτοί υπερβαίνουν πολλές φορές τις δυνάμεις τους. Τώρα είναι η ώρα της έμπρακτής συμπαράστασης, η ώρα της αλληλεγγύης. 
    Για αυτό το λόγο, ζητάμε άμεσα τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο να ενώσουμε τη φωνή των συμπολιτών μας με τους πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι χρέος μας να βάλουμε στην άκρη τυχών διαφωνίες και ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη. Μια μάχη δύσκολη αλλά σίγουρα νικηφόρα. 
    Με εκτίμηση,
    Λευτέρης Ραβιόλος
    Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης
    Δήμου Καρύστου