Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Καρύστου. Με λύπη αντικρίσαμε σήμερα το πρωί ότι τα θανατηφόρα λάθη της ελληνικής οδοποιίας συνεχίζονται
  • 6 Σεπτεμβρίου 2013

    Με λύπη αντικρίσαμε σήμερα το πρωί ότι τα θανατηφόρα λάθη της ελληνικής οδοποιίας συνεχίζονται στο έπακρο και όχι μόνο αυτό, αλλά τα πληρώνει και ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης.
    Ο δρόμος με τα περισσότερα ατυχήματα, ίσως και σε επίπεδο νομού, ανανέωσε σήμερα τις γραμμές του με περίσσια μπογιάς, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μελέτη!
    Μιλάμε βέβαια για τον δρόμο Καρύστου – Μαρμαρίου όπου με συνεργείο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος φρεσκάρισε σήμερα την λανθασμένη και τραγική διαγράμμισή του.
    Σαν σύλλογος δεν ζητάμε από κανέναν να μας απαντήσει για το ποιος ευθύνεται για την μελέτη που δεν έγινε ούτε τότε, ούτε και τώρα.
    Ούτε και για το που πήγαν τα λεφτά του Έλληνα πολίτη.
    Το μόνο που απαιτούμε είναι να διορθωθεί πάραυτα η διαγράμμιση έτσι ώστε εκτός από την μπογιά να μην χυθεί και άλλο αίμα! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    Όποιος έχει αμφιβολία για την δολοφονική διαγράμμιση τον καλούμε να κάνουμε μαζί την διαδρομή Κάρυστος – Μαρμάρι και θα κατανοήσει αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης.

    Με εκτίμηση
    Ο γραμματέας
    Μπουρνούς Πέτρος