Λευτέρης Ραβιόλος: Τα προβλήματα δεν λύνονται σε αίθουσες ξενοδοχείων αλλά με δυναμική παρουσία και συντονισμένη κινητοποίηση
  •  

    Η προχθεσινή, μικρής προσέλευσης, συγκέντρωση με πρωτοβουλία του δήμαρχου Καρύστου απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι όταν η δημοτική αρχή δεν προχωρά με βάση τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν σέβεται συλλογικές αποφάσεις και προχωρά μόνο σε κινήσεις εντυπωσιασμού και δημαγωγίας όχι μόνο δεν μπορεί να πετύχει κανέναν ουσιαστικό στόχο, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να συσπειρώσει τον κόσμο.



    Εμείς πρώτοι καταδείξαμε την ανάγκη για κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Μαρμαρίου με το δελτίο τύπου του συνδυασμού μας την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου το
    πρωί.

    Τα προβλήματα δεν λύνονται σε αίθουσες ξενοδοχείων αλλά με δυναμική παρουσία και συντονισμένη κινητοποίηση.

    Έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για όλα τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας και δεν έχουμε ανάγκη από απουσιολόγους.

    Η παράταξη μας, με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και κατανοώντας το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης των δρομολογίων στη γραμμή Μαρμάρι-Ραφήνα από την πρώτη (1η) Νοεμβρίου, καλεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου όλους τους πολίτες, τους φορείς, τα σωματεία και τους συλλόγους της περιοχής μας, να ενωθούμε και να αποδείξουμε στους πλοιοκτήτες και το Υπουργείο Ναυτιλίας ότι δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η απολύτως λάθος ενέργεια της μείωσης των δρομολογίων.

    Επίσης, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σε όλους ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευτεί την συγκέντρωση αυτή προκειμένου να αναδείξει το δήθεν αγωνιστικό του πνεύμα. Από «επαναστάτες» και επαγγελματίες διαδηλωτές έχουμε χορτάσει, η ουσία μας λείπει κι αυτήν εμείς θα κοιτάξουμε να πραγματώσουμε. 

    Στον αγώνα αυτόν δεν χωράνε μεμονωμένες στρατηγικές προσωπικού ή κομματικού οφέλους.