"Αλλιώς! - Οι Προτάσεις μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Καρύστου
  •  
    Με αφορμή την πρόσφατη μείωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της γραμμής Μαρμάρι - Ραφήνα και σε σχέση με τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στις μεταφορές των κατοίκων του Δήμου Καρύστου, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αλλιώς! έχει να προτείνει τα εξής:

    Καθιέρωση δρομολογίου ΚΤΕΛ απο Κάρυστο - Μαρμάρι για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της γραμμής Μαρμάρι - Ραφήνα.
     
    Τώρα που οι επιλογές μεταφοράς είναι ακόμα πιο περιορισμένες σε σχέση με το παρελθόν, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει ανταπόκριση ΚΤΕΛ σε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
     
    Ειδικά για την Κυριακή, καθώς η Νότια Εύβοια αποτελεί ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις, θεωρούμε οτι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει κανένα δρομολόγιο που να εξυπηρετεί τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.
     
    Επαναφορά του δρομολογίου ΚΤΕΛ Κάρυστος - Αθήνα μέσω Στυρών, το οποίο διακόπηκε πρόσφατα και αποτελούσε λύση μεταφοράς προς και απο Αθήνα, για όλους τους κατοίκους του Δήμου Καρύστου. Το δρομολόγιο αυτό κρίνεται αναγκαίο καθώς μπορεί να συμπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε με την κατάργηση του πρωινού Κυριακάτικου ακτοπλοϊκού δρομολογίου προς Ραφήνα και δεν καλύπτεται ούτε απο το μεσημεριανό δρομολογίο ΚΤΕΛ Κάρυστος - Αθήνα μέσω Χαλκίδας.