Επιστολή Ραβιόλου στην ALPHA BANK: «Να παραμείνει υποκατάστημα στα Στύρα. Δείτε με ευαισθησία τους εργαζόμενους».
  •  
    Επιστολή προς την Τράπεζα της Ελλάδος και τη διοίκηση της ALPHA BANK απέστειλε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος ζητώντας την παραμονή και τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος στα Στύρα της συνεταιριστικής τράπεζας Εύβοιας ως ALPHA BANK.

    Η επιστολή αναλυτικά αναφέρει :



    ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ALPHA BANK
    Κύριοι,
    Μετά την κατάργηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας και την αναδοχή της από την ALPHA BANK και με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας σας ζητώ το υποκατάστημα στα Στύρα Εύβοιας που υπάρχει ήδη και λειτουργούσε ως υποκατάστημα της Ευβοϊκής Τράπεζας να παραμείνει και να συνεχίσει τη λειτουργία του ως υποκατάστημα της ALPHA BANK. 
    Η ευρύτερη περιοχή των Στύρων είναι μια περιοχή τουριστική που ειδικά τους θερινούς μήνες ο αριθμός των κατοίκων αυξάνεται. Η παραμονή του υποκαταστήματος θα βοηθούσε στην ανάπτυξη της περιοχής αλλά και θα εξυπηρετούσε έναν μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας και παραθεριστών που θα απέφευγαν την ταλαιπωρία της μετακίνησης αφού από τα Στύρα μέχρι την Κάρυστο δεν υπάρχει καμία άλλη τράπεζα. 
    Επίσης, παρακαλώ νa αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη ευαισθησία τους μέχρι τώρα εργαζόμενους της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στα υποκαταστήματα στο δήμο Καρύστου, ενός δήμου που υποφέρει από την ανεργία και βρίσκεται στην άκρη του Νομού, γεγονός που σχεδόν εξαλείφει την όποια προοπτική κι ελπίδα τους για εναλλακτικές λύσεις εργασίας.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Λευτέρης Ραβιόλος
    Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης 
    Δήμου Καρύστου