Κοπή πίτας και τιμητική εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, προς τον κ.Κώστα Βερούχη.
  • Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Φαντασία, έγινε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου και η τιμητική διάκριση, σαν Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου, του κ.Κώστα Βερούχη.

    Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, όπως επίσης και οι , κ.Ηλίας Θαλάσσης, Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών -Βιοτεχνών και Εμπόρων Ευβοίας, ο κ. Σταθόπουλος Ιωάννης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, ο κ.Ντεγιάννης Ελευθέριος ,πρώην Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο κ.Παναγιώτης Σίμωσης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

    Τον λόγο πήρε η κ.Πρόεδρος, Μαρία Βερούχη και αφού καλοσώρισε τον κόσμο, έκανε μια μικρή εισαγωγή για τις δράσεις που ήδη έχουν γίνει και για τα μελλοντικά άμεσα σχέδια. Κατόπιν, προχώρησε στην προσφώνηση του κ.Βερούχη.

    Ξεκινώντας τον λόγο του ο κ.Βερούχης, μας είπε να έχουμε ελπίδα και να σταθούμε όρθιοι στην λαίλαπα που μας απειλεί.
    Καλωσόρησε τους καλεσμένους μας , τους παρευρισκομένους και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, και υποσχέθηκε να είναι πάντα κοντά μας με όλες του τις δυνάμεις την εμπειρία και την γνώση, για το καλό του κάθε επαγγελματία και εμπόρου.

    Το μήνυμα που στέλνει προς όλους , είναι να γραφούν όλοι στα συνδικαλιστικά τους όργανα, έτσι ώστε να έχουν φωνή στα προβλήματα τους.

    "Η Ομοσπονδία, είναι ο συνδετικός κρίκος με την ΓΕΣΕΒΕ, και μόνο αγωνιζόμενοι, υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
    Πρέπει να αποκτήσουμε δύναμη και να ανάψει η σπίθα που θα φέρει αναβάθμιση και προκοπή.
    Σε μια νύχτα, όλα διαλύθηκαν, αλλά πρέπει από την αρχή να καταλάβουμε τι σημαίνει συνδικαλισμός, και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
    Κτύπησαν εμάς, την σπονδυλική στήλη, όπως έλεγαν της κοινωνίας. Για χρόνια οι βολευτές,
    μας αντιμετώπιζαν με απαξία. Έχω συγκρουστεί με Δημάρχους, με βολευτές, ακόμα και με υπουργούς, και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι.
    Ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν συμπαραστάτης σε όλες τις προσπάθειες, και στα ταξίδια μου που πήγαινα, ανεξάρτητα από τον καιρό, και ακόμα και αν έλειπαν οι άλλοι."
    Μετά πήρε τον λόγο ο κ.Θαλάσσης, Πρόεδρος της Συνοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ευβοίας, που συγκινημένος θυμήθηκε τους κοινούς τους αγώνες. Μας δήλωσε ότι με κουράγιο και θάρρος πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μιας και ο Ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι έχει την δύναμη να ξεπερνά τις δυσκολίες.
    Τόνισε την ανάγκη για την βελτίωση του οδικού δικτύου, σαν το πρώτο που πρέπει να φτιαχτεί αν θέλουμε να ακολουθήσουν και άλλες ευεργετικές αλλαγές στην περιοχή.
    Επίσης ευχαρίστησε τον κ.Βερούχη, λόγω της μεγάλης βοήθειας που τους είχε προσφέρει τόσα χρόνια με τις ιδέες και τις προτάσεις του.
    Ο Δήμαρχος, κ.Μανώλης Νικόλαος, τόνισε την ανάγκη της αισιοδοξίας που εμπνέουν αγωνιστές σαν τον κ.Βερούχη, ευχήθηκε καλή θητεία στο ΔΣ του Συνδέσμου, και ευχαρίστησε το τιμώμενο πρόσωπο για την προσφορά του λέγοντας ότι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Καρυστινός λαός, τον σέβεται και τον εκτιμά.

    Ο κ.Ραβιόλος, Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, τους ζήτησε να μην μας ξεχνούν και να ξέρουν ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και να έρχονται και από μόνοι τους. Να ήμαστε αλληλέγγυοι και να καταφέρνουμε με σύμπνοια, να βρίσκουμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν.

    Όπως όλοι, τόνισε την ανάγκη εγγραφής νέων μελών, για μια δυναμική παρουσία των επαγγελματιών.

    Τον λόγο πήρε ο κ.Παπαλυμπέρης, επικεφαλής του Συνδυασμού "Αλλιώς", και τόνισε ότι η μόνη αντίσταση με αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει μέσα από την συμμετοχή στους Συλλόγους και τον Συνδικαλισμό.

    Στο τέλος τον λόγο πήρε ο κ.Σίμωσης Παναγιώτης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όπου και τόνισε την συνεισφορά του κ.Βερούχη στα κοινά.

    Μετά τους λόγους, ήρθε η σειρά της κοπής της πίτας , και σιγά σιγά, η εκδήλωση έφτασε στο τέλος της.

    Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν και τους ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά.

    sofiakollia