ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Ο Αθλητικός Όμιλος Καρύστου και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου εφέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας
  • Σήμερα 4/2/2014 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ του ΑΟ Καρύστου με θέμα ''Απάντηση στα όσα γράφτηκαν και σπίλωσαν παίκτες-προπονητές-Διοίκηση αλλά και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας από κείμενα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο''

    Ο Αθλητικός Όμιλος Καρύστου και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου εφέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο στηριζόμενος πάντοτε στο ευ αγωνίζεσθε τιμώντας την πόλη της Καρύστου, την οποία εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί επάξια κοσμώντας το άθλημα. Το ήθος τόσο των ποδοσφαιριστών-προπονητών-παραγόντων που υπηρετήσαν και υπηρετούν τον ΑΟ Καρύστου είναι αναμφισβήτητο και πολλές φορές στο παρελθόν έχει τιμηθεί από την ΕΠΣ Ευβοίας.

    Με λύπη μας όμως διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες πριν και μετά τον αγώνα του ΑΟ Μαρμαρίου-ΑΟ Καρύστου, για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ευβοίας, η οικογένεια του ΑΟ Καρύστου δέχθηκε μία ανελέητη επίθεση ανακοινώσεων μέσω διαδικτύου με στοχοποίηση άμεσα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας και του προπονητή κ. Σταύρου Μπόκαρη και έμμεσα προσβολή στο φίλαθλο κόσμο της Καρύστου.

    Αυτές οι ανακοινώσεις δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου και δυστυχώς κάποιοι έχουν παρανοήσει το νόημα του ευ αγωνίζεσθε, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

    Εμείς δε θα τους ακολουθήσουμε και συνιστούμε να είναι πιο προσεχτικοί όταν αναφέρονται στην ομάδα μας που κατά συνέπεια εκπροσωπεί την πόλη της Καρύστου, έμμεσα προσβάλλουν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τους αφήνουμε στη κρίση του κόσμου που ασχολείται με τον αθλητισμό γενικότερα.

    Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα στο μέλλον να σπιλώσει την οικογένεια του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ διότι θα βρουν απέναντι όχι μόνο το ΔΣ αλλά και ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

    Σημειώνεται ότι τα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο υπάρχουν στο αρχείο του ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ στη διάθεση του οποιουδήποτε.

    ΤΟ ΔΣ  ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ