Απάντηση του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Λευτέρη Ραβιολού στην ανακοίνωση του Δήμου.

  • Προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης αγνοεί την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρονιά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα να εκθέτει τον Δήμαρχο.

    Θα τον παρακαλούσαμε να αποσύρει αμέσως την ανακοίνωση.

    Τον διαβεβαιώνουμε από την πλευρά μας πως δεν θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα.

    Διαφορετικά θα μας αναγκάσει να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες μας για τα «έργα και ημέρες» της παράταξης του Δημάρχου στα δημοτικά συμβούλια.

    Για να μην αφήνουμε όμως σκιές και απορίες καλούμε τον συντάκτη της ανακοίνωσης να ανατρέξει στα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του έτους 2013 και με νέα του ανακοίνωση να ενημερώσει τους πολίτες για την παρουσία της πλειοψηφούσας παράταξης σε αυτά. Του λέμε πως θα την περιμένουμε με αγωνία.

    Η παράταξη μας μπορεί να απείχε από το δημοτικό συμβούλιο της 26ης Φεβρουαρίου άλλα δεν ήταν σε καμιά ταβέρνα. Ήταν μαζί με τον κόσμο του Μαρμαρίου και των γύρω χωριών που ψάχνουν να βρουν ξανά την ελπίδα τους που κάποιοι τους την στέρησαν.
    Θεωρούμε πως και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αναγκάστηκαν κάποιοι να βγάλουν ανακοίνωση.
    Και κάτι τελευταίο! Ας αφήσει ο συντάκτης τις αναφορές σε υποχρεώσεις που απορρέουν από νόμους γιατί κάποιοι αρκετά κοντά του μπορεί και να τους έχουν κατά καιρούς καταπατήσει.

    ΥΓ. Προειδοποιούμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ξανά να χρησιμοποιήσει δημόσια περιούσια ( site του δήμου που έχει πληρωθεί από τους πολίτες ) για να διεξάγει τον προεκλογικό του αγώνα.

    Με εκτίμηση,
    Λευτέρης Ραβιόλος
    Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης
    Δήμου Καρύστου