ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ: Καλώ τον κ. Μανώλη να σταματήσει την καταστροφική οικονομικη πολιτική στο νερό
  •  

    Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για το νερό. Ο επονομαζόμενος  λευκός χρυσός της φύσης , το αγαθό που αποτελεί πηγή ζωής παγκοσμίως. 

    Δυστυχώς όμως η απερχόμενη δημοτική αρχή  έχει δημιουργήσει με την οικονομική πολίτική της στο θέμα του νερού ένα τεράστιο οικονομικό θέμα στους κατοίκους ολόκληρου του Δήμου μας.


    Αδιαφορώντας για τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες  τόσο τις δικές μας όσο και  των καταναλωτών,  έστειλε τα πάγια του νερού "φουσκωμένα" τόσο στα νοικοκυριά του Δήμου μας όσο και στις τοπικές επιχειρήσεις.

    Η κακοδιαχείριση των εσόδων από την ύδρευση , συνέβαλε στην αύξηση των τιμολογίων ύδρευσης  χωρίς ουσιαστικά να βελτιώνει την ποιότητα των παροχών !

    Η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα του πολύτιμου αγαθού του νερού θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί με ευαισθησία από τη δημοτική αρχή! Το νερό , ως πηγή ζωής , θα πρέπει να το απολαμβάνουν οι πάντες και όχι να αποτελεί μέσο  ισοσκέλισης προϋπολογισμών , στοιχείο εσόδων και στοιχείο σκληρής οικονομικής πολιτικής.

    Όταν η οικονομική κρίση τσακίζει καθημερινά τα ελληνικά νοικοκυριά ο δήμος οφείλει να προστατεύσει τους δημότες  με όσες δυνάμεις έχει και όχι να τους σπρώχνει στο γκρεμό. 

    Καλώ άμεσα τον κύριο  Μανώλη  να σταματήσει να  εφαρμόζει  την καταστροφική του πολιτική. Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον δεν μπορεί να μην υπάρχει από την πλευρά του Δήμου κοινωνική ευαισθησία και να γίνετε ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση στον δοκιμαζόμενο πολίτη της Νότιας Εύβοιας.

    Ζητάμε να σταματήσουν τα μεγαλόσχημα λόγια από την παρούσα δημοτική αρχή και την καλούμε έστω και στο τέλος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έστω και αν είναι απελπιστικά αργά.
    Εγώ για ένα πράγμα δεσμεύομαι. Μόλις η νέα δημοτική αρχή αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου  μας οι πολίτες θα σταματήσουν να λένε το νερό νεράκι.

    Με εκτίμηση,
    Λευτέρης Ραβιόλος
    Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης
    Δήμου Καρύστου