Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου, σε συνεργασία με τον καθηγητή Μικροβιολογίας, Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας κ. Δημήτρη Τυμπή, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, πραγματοποιεί Σεμινάρια με θεματολογία « Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ.
Ο Α’ κύκλος των Σεμιναρίων αυτών θα γίνει την Δευτέρα 31 Μαρτίου και Τρίτη 1 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο ‘’ΓΑΛΑΞΙΑΣ’’, στην Κάρυστο.
Τον κύκλο αυτό θα παρακολουθήσει ομάδα 26 ατόμων, σύμφωνα με τη σχετική έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ.\
Προγραμματίζεται και Β’ κύκλος, ο οποίος προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μετά την προβλεπόμενη σχετική έγκριση από τον Ε.Φ.Ε.Τ. , σε ένα μήνα περίπου.
Καλούνται όσοι έμποροι ειδών διατροφής και επαγγελματίες επισιτιστικών καταστημάτων, ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια να δηλώσουν συμμετοχή στην κα Νόβα Ιωάννα τηλ. 2224022144
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου