Γιάννης Μανώλης - Πρόκληση και εμπαιγμός προς όλους τους συνδημότες, η δημόσια παραδοχή του κ.Ραβιόλου
  •  

    Αποτελεί αν μη τι άλλο πρόκληση και εμπαιγμό προς όλους τους συνδημότες, η δημόσια παραδοχή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ότι θα σαμποτάρει το δημοτικό συμβούλιο. 


    Η ατζέντα του δσ περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, και την απαραίτητη τροποποίηση του προϋπολογισμού, η οποία πρέπει να γίνει ώστε να πληρωθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς προμηθευτές του δήμου Καρύστου.

    Φαίνεται ότι τον κ. Ραβιόλο καθόλου δεν τον απασχολεί το πότε όλοι αυτοί οι επαγγελματίες θα αποπληρωθούν. Καθόλου δεν τον απασχολεί αν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσουν τον ΟΑΕΕ, την εφορία, τους υπαλλήλους ή να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις. 

    Μέσα στη γυάλινη μπάλα, όπου ζει, έχει την ψευδαίσθηση ότι όλοι έχουν τη δική του οικονομική δυνατότητα. Ή μάλλον καλύτερα θέλει τους συνδημότες του αδύναμους οικονομικά και εύκολη λεία εκμετάλλευσης, προκειμένου να ξεδιπλώσει ολικά την στρατηγική του. 

    Την στρατηγική των ανεδαφικών υποσχέσεων, όπου τάζει στους πάντες τα πάντα, και των εκβιασμών. 
    Ο άνθρωπος είναι όχι μόνο ελάχιστος, αλλά και επικίνδυνος. Επικίνδυνος όχι μόνο για τον δήμο Καρύστου, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο δημόσιο αξίωμα. 

    Η απάντηση που θα λάβει όλη αυτή η κάστα, της οποίας ηγείται, στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι εκκωφαντική.