Και τώρα ώρες περισυλλογής... και αγωνίας
  • Φινάλε στην προεκλογική εκστρατεία, τις ομιλίες και τις συγκεντρώσεις των Υποψήφιων Δημάρχων Καρύστου, 24 ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.
    Τώρα είναι η ώρα των πολιτών να αποφασίσουν και να επιλέξουν ο καθένας, έναν  από τους τέσσερις συνδυασμούς, και από τριακόσιους τριάντα περίπου υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

    Μια προεκλογική περίοδος που κύλισε σε γενικές γραμμές σε ήπιο κλίμα, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων όπου η κατάσταση πήγε να ξεφύγει. Εξαιρέσεις που δεν έλειψαν δυστυχώς για άλλη μια φορά και από τα λεγόμενα λιβανιστήρια ΜΜΕ η τα social media, όπου η ακραιφνής θέσεις και απόψεις θύμισαν τα μπλε και τα πράσινα καφενεία δεκαετίας του ογδόντα.
    Οι ψηφοφόροι έχοντας ακούσει, δει και διαβάσει τα όποια προγράμματα και θέσεις  κάθε υποψήφιου καλούνται να αποφασίσουν ανεπηρέαστοι ποιους θα «σταυρώσουν».
    Στην κοινωνία του Δήμου Καρύστου για όλους τους ψηφοφόρους η επιλογή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς συμμετέχουν συγγενικά η και φιλικά τους πρόσωπα σε ψηφοδέλτια τα οποία δεν θα προτιμήσουν, κάνοντας την επιλογή δύσκολη.
    Βεβαίως το "κυνήγι" του σταυρού θα συνεχιστεί μέχρι τη στιγμή που ο ψηφοφόρος θα καταλήξει στην κάλπη και ουσιαστικά από σήμερα αρχίζει για τους περισσότερους υποψήφιους η αγωνία της εκλογής. 

    Καλή επιτυχία σε κάθε υποψήφιο. Καλό εκλογικό βόλι σε όλους