Συγχαρητήρια στον νικητή των δημοτικών εκλογών κ. Λευτέρη Ραβιόλο
  •  

    Παρά τις έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις, ο συνδυασμός μας "Καρυστία μπροστά!" θέλει να συγχαρεί τον νικητή των δημοτικών εκλογών κ. Λευτέρη Ραβιόλο για την νίκη του. 

    Προσωπικά του εύχομαι να συνεχίσει με επιτυχία το έργο της νυν δημοτικής αρχής, να ολοκληρώσει τα μεγάλα έργα υποδομής ύψους 30 εκ. ευρώ που έχουμε εντάξει σε ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα και να μην ακολουθήσει τις πρακτικές που υιοθέτησε στον  προεκλογικό αγώνα. 

    Αναφορικά με τον απερχόμενο δήμαρχο, Νίκο Μανώλη, ένα έχω να πω: είναι μεγάλος ηγέτης και στις νίκες και στις ήττες. Εξελέγη πρόεδρος Κοινότητας το 1994, για 3 συνεχόμενες τετραετίες δήμαρχος του καποδιστριακού δήμου Μαρμαρίου και το 2010 πρώτος δήμαρχος του νεοσύστατου καλλικρατικού δήμου Καρύστου. 

    Οι συμπολίτες του τον τίμησαν και τους τίμησε. Πήγε κόντρα στο ρεύμα και δεν δίστασε να συγκρουστεί με μικρά ή μεγάλα συμφέροντα. 

    Ήρθε αντιμέτωπος ακόμη και με υπουργούς της κυβέρνησης, τους οποίους στο πρόσφατο παρελθόν είχε στηρίξει έμπρακτα. Σε κάθε περίπτωση, του αφιερώνω τα λόγια του ποιητή: Και εδώ που έφτασες λίγο δεν είναι. 

    Συγχαρητήρια πατέρα. Η πορεία σου και το παράδειγμα σου θα αποτελεί για εμάς οδηγό για το μέλλον. Ένα μέλλον το οποίο ξεκινά άμεσα...