Ευχαριστήριο μήνυμα του εκλεγέντος Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιολου
  •  

     
     
    Θέλω να ευχαριστήσω, εκ μέρους ολόκληρης της παράταξης ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, όλους τους συνδημότες μας για την τιμή που μας έκαναν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν η οποία εκφράστηκε με την μεγάλη εκλογική νίκη της παράταξής μας στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου 2014.

     
    Ο δήμος Καρύστου αλλάζει σελίδα και κάνει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την μια αληθινά δημιουργική περίοδο στον τόπο μας. .

    Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος θα είμαστε πάντα δίπλα στους δημότες μας και τις καθημερινές του ανάγκες, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο μέσα από έργα υποδομής και πολιτισμού που θα αναδεικνύουν τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα ολόκληρης της περιοχής του δήμου Καρύστου και των δημοτικών ενοτήτων. Μαζί θα σχεδιάσουμε, θα προγραμματίσουμε και θα υλοποιήσουμε όλα τα μεγάλα έργα του Δήμου μας μέσα από διαδικασίες κοινωνικής σύγκλισης και συμμετοχικότητας. 

    Οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε τη θέληση, την ικανότητα, τη γνώση και το μεράκι να δώσουμε στον τόπο μας την αναπτυξιακή πορεία που δικαιούται και αξίζει. 

    Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. 

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ