Ανοιχτή επιστολή των υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου
  •  

     
     
    Αγαπητοί Συμπατριώτες, φίλες και φίλοι,
    Τώρα που η αυλαία της προεκλογικής περιόδου έπεσε και έσβησαν τα φώτα  της έντασης  και της αντιπαράθεσης,  τώρα που η δική σας ετυμηγορία ήταν τόσο σαφής και ξεκάθαρη, όλοι εμείς, αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για  να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες μας για την μεγάλη τιμή  να αναδείξουν πρώτη δύναμη σε όλη την επικράτεια του Δήμου Καρύστου  τον συνδυασμό ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και νέο δήμαρχο Καρύστου τον κ. Λευτέρη Ραβιόλο.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης , σε όλους όσους συνέβαλαν στην πλήρη ανατροπή των αποτελεσμάτων σε όλη την Δημοτική ενότητα Μαρμαρίου.

    Δώσαμε από την αρχή που μπήκαμε σ’ αυτή τη μάχη όρκο τιμής πως θα είμαστε καθημερινά δίπλα σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών και ήρθε η ώρα να τιμήσουμε αυτή μας τη δέσμευση. 
    Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας,  ότι θα έχουμε  συνέπεια και διάρκεια . Θα είμαστε διαρκώς παρόντες στα μεγάλα και στα μικρά προβλήματα που υπάρχουν, απασχολούν  και ταλανίζουν την περιοχή μας, αλλά  και που θα προκύψουν στο μέλλον.

    Πιστεύουμε στον αγώνα που αναλαμβάνουμε και δηλώνουμε ότι, με σεμνότητα   μεθοδικότητα, εργατικότητα και πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια, θα πείσουμε όσους δεν μπορέσαμε , ή δεν προλάβαμε, για τις καλές  προθέσεις μας,  τις σύγχρονες ιδέες μας, τους στόχους και το όραμα μας  για κάτι καινούργιο,  πιο ελπιδοφόρο , μακριά από αυτή τη μίζερη και καταθλιπτική πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε καθημερινά και πονάμε.

    Φίλες και φίλοι ,

    Σ’ αυτή την μάχη, κρίθηκε με την δική σου ψήφο, ποιοι θα είναι οι αυριανοί σας εκπρόσωποι, αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος να αναδείξουν την κοινωνία , να την οργανώσουν στα πλαίσια των νέων δεδομένων του σχεδίου Καλλικράτης , και να δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε όλοι εμείς που ζούμε, και αγωνιούμε για τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, να μην μετανιώσουμε για την επιλογή μας, να  μείνουμε και να δημιουργήσουμε σ’ αυτόν τον τόπο. 

    Στόχος μας παραμένει, να ανοίξουμε το παιχνίδι, να αξιοποιήσουμε όλες τις ιδέες από όπου και αν προέρχονται, αλλά και όλους εκείνους που μπορούν να σκέπτονται,  να καταθέτουν προτάσεις, για την οργάνωση και την ανάπτυξη ολόκληρης  της νότιας Καρυστίας.

    Θέλουμε ειλικρινά να γίνουμε οι άνθρωποι της διπλανής σας  πόρτας και να είστε βέβαιοι πως θα σταθούμε δίπλα σας, γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και αισθανόμαστε βαθιά το χρέος της αποστολής μας.

    Με τιμή 
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ