Λευτέρης Ραβιόλος: Η προσπάθεια πολιτιστικής αναβάθμισης του Δήμου Καρύστου αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς
  •  
     
    Έκλεισε την αυλαία του το 5ο Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών που έγινε στην Κάρυστο στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2014 από τον Μουσικό Δίαυλο Καρύστου και υπό την αιγίδα του Δήμου Καρύστου.
     
    Ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος ανέφερε την ιδιαίτερη τιμή που μας έκαναν τα παιδιά από τις παιδικές χορωδίες και ιδιαίτερα εκείνα που είχαν έρθει από το νησί της Πάρου αλλά και από την ομόθρησκή μας Ρωσία και τα ευχαρίστησε για τις δύο πολύ όμορφες βραδιές που μας χάρισαν.
     
    Ο κ. Ραβιόλος από τη θέση του Δημάρχου και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον μουσικό δίαυλο ,στους διοργανωτές , στους συμμετέχοντες, αλλά και σε όσους συνέβαλαν για την διεξαγωγή του 5ου Φεστιβάλ στον Δήμο μας.
     
    Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Λίτσα Αθανασίου για τη σημαντική της συμβολή και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρύστου για τη διαμόρφωση του συναυλιακού χώρου στο Γιοκάλειο ίδρυμα.
     
    Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες του, ο Δήμος Καρύστου κι εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, θα στηρίζουμε με όποιες δυνάμεις μπορούμε, τις δραστηριότητες για τον πολιτισμό, όπως το αποψινό φεστιβάλ , διότι είναι ένα σπουδαίο γεγονός του Δήμου μας και όχι μόνο.
     
    Η προσπάθεια πολιτιστικής αναβάθμισης του Δήμου μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. 
     
    Το οφείλουμε στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας αλλά παράλληλα το θεωρούμε και βασικό εργαλείο για την τουριστική προβολή της περιοχής μας.» 
     
    Τέλος, Ο Δήμαρχος Καρύστου ευχαρίστησε την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου , Μαλογιαροσλάβετς Νικολάγια η οποία αποδέχθηκε την πρόσκλησή του και επισκέφθηκαν τον τόπο μας με το Ρώσικο Συγκρότημα Παραμυθία και ανανέωσε το ραντεβού για το 6o Φεστιβάλ με την υπόσχεση ότι κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερα!