Επιστολή στο Υπουργό για ένταξη των πυρόπληκτων δανείων στις ευνοϊκές ρυθμίσεις των «κόκκινων δανείων.
  • Με το υπ' αρίθμ. 17444/31-10-2014 έγγραφό του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Οικονομικών , ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος ζητά την ένταξη των πυρόπληκτων δανείων στις ευνοϊκές ρυθμίσεις των «κόκκινων δανείων».

     Αναλυτικά αναφέρει:

    «Κύριε Υπουργέ, Ενόψει της υποβολής στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση «κόκκινων δανείων» θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή σας, ως πυρόπληκτος Δήμος, στο ζήτημα των «κόκκινων πυρόπληκτων δανείων».

    Όπως πληροφορούμαστε από τον Τύπο, το σχέδιο του Νόμου δεν περιλαμβάνει τα πυρόπληκτα δάνεια, με αποτέλεσμα να εξαιρείται της ρύθμισης μια μεγάλη ομάδα επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, που έχουν υποστεί σημαντική βλάβη στην περιουσία τους από φυσικές καταστροφές και ενώ κρίθηκε αρχικά ότι θα πρέπει να τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης τώρα, που στις δυσκολίες τους προστέθηκε και η οικονομική κρίση να κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ευνοϊκών ρυθμίσεων.

    Με την πεποίθηση ότι η παρέμβασή μας θα εισακουστεί αναμένουμε στο τελικό σχέδιο να συμπεριληφθεί ειδική ρύθμιση για τα «πυρόπληκτα δάνεια»

    Με εκτίμηση

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ»