Δήμος Καρύστου: Συμμετοχή στην τουριστική έκθεση “FILOXENIA Θεσσαλονίκης”.
  •  

    filoxenia 14

    Ο Δήμος Καρύστου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το Επιμελητήριο Ευβοίας ,και την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας ανακοινώνει, ότι θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία στο τουριστικό περίπτερο στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης " FILOXENIA2014"Θεσσαλονικής, από 13 έως 16 Νοεμβρίου 2014.

     

    Η πρώτη συμμετοχή στην "FILOXENIA" της νέας Δημοτικής Αρχής αποσκοπεί στην παρουσίαση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της νότιας Καρυστίας, στην ανάπτυξη των σχέσεων και των στενών συνεργασιών με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ,το επιμελητήριο Ευβοίας , τις Δημοτικές επιτροπές τουρισμού της Εύβοιας, αλλά και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεσμών μεταξύ του τοπικού τουριστικού τομέα και εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων ολόκληρης της νότιας Καρυστίας.

    Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της έκθεσης, θα έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε προκαθορισμένα b2b ραντεβού, να παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες και το τουριστικό προϊόν μας και να συζητήσουμε τρόπους συνεργασίας με τους ξένους και ντόπιους επαγγελματίες επισκέπτες.

    Όσοι από τους επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου Καρύστου δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, μπορούν να προσκομίσουν τα διαφημιστικά τους έντυπα και ότι άλλο διαθέτουν στα γραφεία του Δήμου Καρύστου μέχρι το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου 2014.

    Ο κύριος στόχος της νέας θητείας του Δήμου Καρύστου είναι να δημιουργήσουμε και αναδείξουμε ένα τουριστικό προϊόν σύγχρονο, μοντέρνο, δυναμικό, βασισμένο στη φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά της περιοχής μας και να το τοποθετήσουμε δυναμικά στη συνείδηση του τουρίστα και στις αγορές.

    Να του δώσουμε όνομα, εικόνα και χαρακτήρα, να το κάνουμε διακριτό, να το στηρίξουμε και να το προβάλουμε με αξιώσεις και αποτελέσματα . "Στρατηγικός στόχος μας παραμένει η ανάδειξη και η ανταγωνιστική τοποθέτηση της περιοχής μας ως τουριστικός προορισμός και η σύνδεση του τουρισμού με τους υπόλοιπους παραγωγικούς κλάδους της περιοχής μας.

    Ο τουριστικός μας σχεδιασμός που προγραμματίζουμε αυτήν την εποχή θα έχει σαν βάση την ανοιχτή διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για μια Νέα Τουριστική Επικοινωνιακή Στρατηγική, μέσω ενός Πλάνου Τουριστικής Προβολής και Επικοινωνίας με έμφαση στις σύγχρονες μορφές τουρισμού.