Λευτέρης Ραβιόλος: Παραδίδουμε σήμερα στον τόπο μας μια εστία Παιδείας και Εκπαίδευσης
  • raviolos

    Στα εγκαίνια του Δημοσίου ΙΕΚ Καρύστου παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος. Φανερά συγκινημένος ο Δήμαρχος Καρύστου βρέθηκε σήμερα στην ευχάριστη θέση να παραδώσει στο Δήμο Καρύστου το δημόσιο δωρεάν ΙΕΚ μετά από συντονισμένες ενέργειες που είχε κάνει ο ίδιος από την περίοδο που βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

    Ο ίδιος είπε «Παραδίδουμε σήμερα στη νεολαία μας την ευκαιρία που αναζητούσε. Τους δηλώνουμε έμπρακτα πως είμαστε δίπλα τους και πως θα συνεχίσουμε να είμαστε με αντίστοιχες πολιτικές. Παραδίδουμε σήμερα στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη πως άμα αγωνίζεσαι για κάτι μπορείς να τα καταφέρεις.Παραδίδουμε σήμερα στο τόπο μας μια εστία παιδείας και εκπαίδευσης. Μια ακόμη κοινωνική δομή που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη.»

    Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ραβιόλος τόνισε ότι η δημοτική αρχή θέτει σταθερές βάσεις στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας με σκληρή δουλειά και προγραμματισμένες ενέργειες για να δούμε επιτέλους εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά μας τον Δήμο Καρύστου που ονειρευόμαστε.
    Τέλος, ενωτικός ο Δήμαρχος Καρύστου, επισήμανε ότι η δημοτική αρχή θα απαντά πάντα με έργα και ζήτησε από τις υπόλοιπες παρατάξεις τη συνεργασία και την ομόνοια με μοναδικό σκοπό το όφελος του τόπου μας.
    Ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή χρονιά στους σπουδαστές και τους επιβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν.

    tei

    tei2