Συγκίνησε το ακροατήριο η πρωτοεμφανιζόμενη μικτή χορωδία της Μουσικής Σχολής της Σέβης Στελιάτου
  •  

    Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 στο Γιοκάλειο Ίδρυμα, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της πρωτοεμφανιζόμενης μικτής χορωδίας της Μουσικής Σχολής Σέβης Στελιάτου με τη λαϊκή ορχήστρα της σχολής. Η συνοδεία χορωδίας από λαϊκή ορχήστρα αποτελεί γεγονός πρωτοποριακό για την περιοχή.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό παρακολούθησε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, με αφήγηση κειμένων που αφορούσαν τη ζωή και το έργο του καθώς και την παρουσίαση σχετικών εικόνων.
     
    Αν και η χορωδία συστάθηκε μόλις πριν από 3 μήνες, κατάφερε να συγκινήσει το ακροατήριο και να το παρασύρει στη μουσική και τα τραγούδια του μεγάλου μουσουργού
     
     
    Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι καθηγητές της σχολής Σέβη Στελιάτου, Βαγγέλης Βαρελάς και η μαέστρος Βατή Ζωγράφου. Βέβαια, σημαντική ήταν η συμβολή της κυρίας Μαρίας Σκοπελίτη για την αφήγηση των κειμένων και του κυρίου Παναγιώτη Ελευθερίου, του φωτογράφου Γιώργου Λυκουρόπουλου για τη δωρεάν βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της εκδήλωσης, των κυριών Μαρία Λαψάτη, Βασιλική Τόγια για την επιμέλεια της αφίσας και των προγραμμάτων.

    Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Τσολάκη, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ζαφείρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Κανέλλου και Ευδοξία Ξυπόλιτου, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρύστου Μαρία Βερούχη, καθώς και ιερείς, αποδεικνύοντας ότι το κοινό όχι μόνο εκτιμά και αναγνωρίζει τις προσπάθειες, αλλά και ότι έχει ανάγκη από ποιοτικά ακούσματα.