H Oλυμπία Μπάνου κατέπληξε με τις κουρκουμπίνες και το κοκκινιστό της στον ALPHA-TV
  •  Στό 35:18 ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Εύβοια με μουσική, χορό και γεύσεις μας προετοιμάζει για καλοκαιρινές αποδράσεις και πολλά ταξίδια.

    Δείτε το βίντεο

    H Oλυμπία Μπάνου,η ιδιοκτήτρια της Ταβέρνας ''Το Χωνί'' στο Κατσαρώνι της Νότιας Εύβοιας,ήταν σήμερα,Κυριακή 21 Ιουνίου 2015,καλεσμένη στην εκπομπή του ΑLPHA-TV ''Σπίτι μου σπιτάκι μου'' με οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Σπύροπούλου.

    Η Ολυμπία παρουσίασε μαζί με την Σοφία Μούτσου και την Σοφία Τσιμπίδη παραδοσιακές γεύσεις της Εύβοιας με πίτες-γλυκίσματα και κρασιά από διάφορες περιοχές της Εύβοιας.

    Τις φοβερές της κουρκουμπίνες και το κοκκινιστό που φτιάχνει στην Ταβέρνα της ''Το Χωνί'' παρουσίασε η Ολυμπία με αποτέλεσμα να ενθουσιάσει και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

    Η Σοφία Τσιμπίδη εκτός των άλλων παρουσίασε τα περίφημα κρασιά της Εύβοιας ενώ η Σοφία Μούτσου προσπάθησε να προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερα τα παραδοσιακά εδέσματα-πίτες-πιλάφι του γάμου και πολλά άλλα από την Εύβοια.

    Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέπληξε η Σοφία Μούτσου με το περίφημο ρακόμελο από την Εύβοια που της προσέφερε ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής έμειναν ενθουσιασμένοι αφού δεν ήξεραν τι να πρωτοδοκιμάσουν από τα καλούδια που τους έφεραν στην εκπομπή οι Ευβοιώτισσες ''μουσαφίρισες''.

    Τους παραδοσιακούς χωρούς της Εύβοιας παρουσίασε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.