Ευχαριστήρια επιστολή του Βαγγέλη Σπύρου στους σπουδαστές του ΙΕΚ Καρύστου
  •  
     
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους σπουδαστές του τμήματος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του ΙΕΚ Καρύστου για τον ζήλο, το πνεύμα συνεργασίας και το επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την Εργασία Εξαμήνου που τους ανατέθηκε από εμένα και την κα Ποδαρά! Αποδείξαμε ότι υπάρχουν μυαλά και ανθρώπινο δυναμικό στην περιοχή μας που μπορεί να κάνει την διαφορά!

     
    Αποδείξαμε ότι μία ιδιαίτερη ειδικότητα μεταδευτεροβάθμιας σχολής μπορεί να σταθεί στην περιοχή μας, ουσιαστικά χωρίς πόρους, χωρίς σωστά εργαστήρια και να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και προσέλκυσης σπουδαστών πανελλαδικά! Μόνο με το μεράκι των σπουδαστών και των διδασκόντων..
     
    Αποδείξαμε ότι με σχεδόν μηδαμινό κόστος και από άχρηστα υλικά για κάποιους άλλους μπορούμε να δημιουργήσουμε! 
     
    Το κόστος υλοποίησης της εργασίας για κάθε ομάδα δεν ξεπέρασε σε καμία περίπτωση τα 30€.
     
    Πιστεύω, ότι τελικά και οι ίδιοι οι σπουδαστές δεν πίστευαν το αποτέλεσμα που δημιούργησαν.
     
    Θέλω να ευχαριστήσω την Κα Τούρλα, Διευθύντρια του ΙΕΚ Καρύστου, που μου έδωσε την δυνατότητα να μοιραστώ την τεχνογνωσία μου, χωρίς εκπτώσεις, με νέους ανθρώπους και την Κα Ποδαρά που με ανέχτηκε μιας και κάποιες φορές έπρεπε να καλύψει το μάθημα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων μου.
     
    Να ευχαριστήσω και τους λοιπούς καθηγητές διότι η προσπάθεια είναι πάντα συνολική ώστε να υπάρξει ένα υψηλό επίπεδο σπουδών στο ΙΕΚ Καρύστου.
    Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!
     
    Ευελπιστώ να τα πούμε πάλι από Οκτώβριο με νέες προκλήσεις και άλλες ήπιες μορφές ενέργειας.....
     
    Βαγγέλης Σπύρου
    Μηχανολόγος Μηχανικός