Ενημερωτική συνάντηση και ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ελέγχου σπίλων στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέων Στύρων
  •  

     

    Αγαπητοί κάτοικοι - Το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος και Εγκαυμάτων του Tμήματος Πλαστικής Χειρουργικής-Μικροχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» μετά από πρόσκληση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυρέων θα υλοποιήσει:

     

    1. Ενημερωτική Συνάντηση την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 7μμ στο ξενοδοχείο SUNSET (τηλ: 2224041318 ) όπου θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τον καρκίνο του δέρματος και για την πρόληψη του.

     
    2. ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ελέγχου σπίλων(ελιές δέρματος) και εξατομικευμένη ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέων Στύρων το Σάββατο 4/7 και την Κυριακή 5/7 από τις 10πμ έως 2μμ.
     

    { Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να σας ενημερώσουμε για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και να ελέγξουμε σπίλους (ελιές) στο σώμα σας.

    Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τον έλεγχο της υγείας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρακαλούμε όσοι θέλουν να ελεγχθούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 698 33 55 710 από 11:00 π.μ – 14:00 και 19:30 – 21:00 στην κυρία Αγγελική Αραπάκη (πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου) άμεσα τις επόμενες ημέρες και μέχρι την 1 Ιουλίου 2015.

    Η Υπεύθυνη του Προγράμματος / Γρ. Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» 

    Θανασά Γεωργία