ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝ : Καταγγελία για το αδίκημα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  • Προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Κ Εισαγγελέα , λειτουργώντας μέσα στα πλαίσια του άρθρου 120 παρ 4 του Ελληνικού Συντάγματος σας γνωρίζουμε τα παρακάτω.

    Οι (θεσμοί της ΕΕ ) ομολόγησαν στις Βρυξέλλες στις 20-2-2015 ότι προκάλεσαν με τις ενέργειές τους ανθρωπιστική κρίση στην Ελληνική Κοινωνία και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης που έρχεται σε αντίθεση με τις γενικές νομικές αρχές της (άρθρα 2, 3§§1-3 και 5, 4§§2-3, 6, 9, 13, 21, 22 της ΣΕΕ)

    Παρά την παραδοχή τους αυτή , δεν έφτασαν στο σημείο να κατονομάσουν τους συγκεκριμένους δράστες που δημιούργησαν την κρίση και να ζητήσουν από τους Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες την τιμωρία τους (πολιτική-ποινική και αστική ).

    Δεδομένης της σοβαρότητας της παραδοχής αυτής , ανακύπτουν ισχυρές ενδείξεις ότι οι θεσμοί και τα δημόσια πρόσωπα αυτά που δεν κατονομάστηκαν,συνδέονται μεταξύ τους με συγκεκριμένες συναποφάσεις και συνεκτελέσεις.

    Από την ανακοίνωση της διεξαγωγής του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ της 5ης Ιουλίου 2015 , έλαβαν χώρα τα εξής : Την 28/6/ 2015 και κατά τον διάλογο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Πρ. Παυλόπουλου με τον κ Αντ. Σαμαρά μπροστά στις κάμερες, στο προεδρικό μέγαρο -συνάντηση που ζήτησε ο τότε πρόεδρος της ΝΔ για το θέμα του δημοψηφίσματος- τονίστηκε από τον κ Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφορικά με το διακύβευμα του εν λόγω δημοψηφίσματος ότι … «αυτό το διακύβευμα, το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός»

    Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση των δύο Ελλήνων πολιτών που ζητούσαν να κριθεί αντισυνταγματικό το εν λόγω δημοψήφισμα.

    Με μια απόφαση «βόμβα» το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος αποφάσισε πως «οι συνθήκες διεξαγωγής του στην Ελλάδα, δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές».

    Στα πλαίσια αυτά αξιοσημείωτη ήταν η άποψη κάποιων που δημόσια ζητούσαν την ακύρωση του δημοψηφίσματος. Στο πλαίσιο αυτό .. Καίτοι , το ερώτημα που ετέθη στους ‘Έλληνες Πολίτες από την ανακοίνωση της διεξαγωγής του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που διενεργήθηκε την 5η Ιουλίου 2015 ήταν απόλυτα κατανοητό , ήτοι , να επιλέξουν ΟΧΙ ( ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ) ή ΝΑΙ ( ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ) το συγκεκριμένο σχέδιο συμφωνίας που κατέθεσαν οι θεσμοί της ΕΕ στο EUROCROUP της 25-06-2015 , το οποίο πλέον ήταν γνωστό και από τα ΜΜΕ , παραταύτα έλαβαν χώρα τα εξής που όπως αποδείχτηκε «λειτούργησαν » , σε βάρος της χώρας , αλλά και ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Έντεχνα , μεθοδικά και συγκροτημένα , συγκεκριμένα δημόσια πρόσωπα , κυρίως μέσα από τον μηχανισμό συγκεκριμένων ΜΜΕ « διοχέτευσαν » στην κοινή γνώμη την ερμηνεία ότι το ΟΧΙ και το ΝΑΙ στο εν λόγω δημοψήφισμα , αφορά την επιλογή ΟΧΙ ή ΝΑΙ στο ευρώ , ΟΧΙ ή ΝΑΙ στην Ευρωζώνη.

    Η συνεχής ΜΕΘΟΔΙΚΗ και έντονη παραπλάνηση της κοινής γνώμης ως προς το δίλημμα ή διακύβευμα αυτό ,( ΟΧΙ ή ΝΑΙ στο ευρω , ΟΧΙ ή ΝΑΙ στην Ευρωζώνη ) διοχετεύτηκε μέσω κυρίως των ΜΜΕ και άλλων κρατών μελών , στην Ευρώπη και έτσι , ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να δημιουργήσουν και στην Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη την εντύπωση ότι οι Έλληνες θα αποφασίσουν με το δημοψήφισμα ( ουσιαστικά ) την έξοδό τους ή όχι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Η εντύπωση αυτή τελικά κυριάρχησε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε πολιτικό δεδομένο για τους εκπροσώπους τόσο των θεσμών της ΕΕ , των εταίρων μας , όσο και πολιτικών από πολλά άλλα κράτη.
    Στην συνέχεια « έφεραν πίσω » στην κοινή γνώμη της Ελλάδος την πεποίθηση αυτή που είχε δημιουργηθεί στην Ευρώπη ( από αυτούς ) περί του διακυβέυματος από το εν λόγω δημοψήφισμα ΜΕ ΣΚΟΠΟ να γίνουν ακόμα ποιό πειστικοί και να εγκλωβίσουν την κοινή γνώμη ως προς το διακλυβευμα.
    Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να διαπιστώνουν δημόσια και συντεταγμένα ότι πλέον , ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι θα αποφασίσουμε την 5η Ιουλίου ΟΧΙ ή ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Το σύνολο αυτό των δημόσιων προσώπων και ΜΜΕ , τόσο εντός Ελλάδος , όσο και εντός Ευρώπης που κατάφεραν να πείσουν τόσο την Ελληνική κοινή γνώμη κυρίως , όσο και την παγκόσμια γνώμη , ότι οι Έλληνες στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 θα αποφασίσουν ευρώ ή Εθνικό νόμισμα , την Έξοδο τους ή όχι από την Ευρωπαϊκή Ένωση , φάνηκε ότι είχαν συγκεκριμένα συμφέροντα.

    Κυρίαρχο εξ αυτών , ήταν , μέσα από μια κομματικοποίηση της όλης διαδικασίας του δημοψηφίσματος , να οδηγήσουν την κοινή γνώμη στο ΝΑΙ με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση είχε ταχθεί επίσημα υπέρ του ΟΧΙ , ώστε ( σε περίπτωση επικράτησης του ΝΑΙ ) να δρομολογήσουν την πτώση της Κυβέρνησης , αφού η πρότασή της στην περίπτωση αυτή θα είχε απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών.

    Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης που διαμορφώθηκε ήταν:

    1-Η διατάραξη των φιλικών σχέσεων του ελληνικού κράτους με συμμάχους του , με ξένα κράτη και κυρίως με κράτη μέλη της Ευρωζώνης ( παρ άρθρου 141 Ποινικού κώδικα ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ )
    2-Να επηρεαστούν οι αγορές οι οποίες προκειμένου να προστατέψουν την δομή τους , « έθεσαν σε καραντίνα » την Ελληνική οικονομία , δημιουργώντας τις γνωστές σε όλους μας καταστάσεις , ως αντίποινα , που επήλθαν εξαιτίας των ενεργειών των ανωτέρω.
    3-Έπληξαν την αξιοπιστία της χώρας και μείωσαν την εμπιστοσύνη των εταίρων μας απέναντι στην Ελληνική κυβέρνηση που στην παρούσα φάση εκπροσωπεί τα συμφέροντα της πατρίδας μας δυνάμει του άρθρου 82 του Σ 4-
    Να απειληθούν οι γεωπολιτικές ισορροπίες μας.

    Επειδή ( κατά την άποψη μας ) θεωρούμε ότι ο ανώτερο μηχανισμός , έπληξε τα συμφέροντα του Ελληνικού κράτους και εξέθεσε σε κίνδυνο ζωτικές ισορροπίες στην Ε.Ε. Παρακαλούμε για την αξιολόγηση των ανωτέρω, και τις … σε θετική περίπτωση .. νόμιμες ενέργειες σας .

    Kοιν. Βουλή των Ελλήνων
    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ