Χιλιάδες υπογραφές στήριξης για τη Ζωη Κωνσταντοπούλου - Λαφαζάνης: «Μπούρδες τα περι «εισβολής»
  •  

    Συλλογή υπογραφών για την παραμονή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προεδρία της Βουλής βρίσκεται σε εξέλιξη  στην ιστοσελίδα Avaaz  γράφουν χαρακτηριστικά:
    «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, καταπολεμά τη διαπλοκή, ανοίγει φακέλους με σκάνδαλα, παλεύει μόνη στην Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, διεκδικεί χωρίς βοήθεια από τους ”συντρόφους” της τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας.

    Αντιμετωπίζει τον χλευασμό και δέχεται πρωτόγνωρη επίθεση ακριβώς επειδή επιτελεί το έργο της και παραμένει πιστή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και της Δημοκρατίας.
    Με το άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής* θα γίνει η πρόταση μομφής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη ολομέλεια από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
    Δέχεται επίθεση επειδή ψήφισε παρών στην εξουσιοδότηση για τη διαπραγμάτευση, η οποία έφερε και το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Καταγγέλλουμε την πολιτική αλητεία όσων τη συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή»
     
    Αυτά αναφέρουν οι συντάκτες της διαδικτυακής εκστρατείας στην ιστοσελίδα Avaaz
     
    Την ίδια ώρα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του στην Bild χαρακτηρίζει «Ανοησίες» τα περί σχεδίων του υπουργού για κατάληψη, του Νομισματοκοπείου, σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα και απαλλοτρίωση δισεκατομμυρίων ευρώ. Όλα αυτά τα σενάρια, όπου για παράδειγμα καταλαμβάνω την Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ανοησίες. 
    Δεν είμαι τρομοκράτης. Αλλά αυτά τα 22 δισεκατομμύρια υπάρχουν -και μάλιστα μοιρασμένα σε διάφορα σημεία της χώρας. Σε μετρητά. Και τα χρήματα θα έπρεπε να δοθούν στον κόσμο».