Η συμφωνία Τσίπρα - Δανειστών δεν έχει καμμία νόμιμη ισχύ. Διαβάστε γιατί
  •  http://4.bp.blogspot.com/-ZjMoR4EXvV0/ValN4nPbleI/AAAAAAABY-U/TM6MnjD-r18/s1600/eu-greece-flags-acropolis.jpg
    Γράφει η Φωνη της Αλήθειας

    Οι λόγοι είναι οι ακόλουθοι:

    1. Κατα τα αρθρα του Συνταγματος της ΕΕ οι ΤΟΠ ηγετες εκλεγονται με αυστηρους ορους δηλ. υποχρεωτικως να εχουν ενα Πανεπιστημιακο πτυχιο , ει δυνατον μεταπτυχιακα ή διδακτορικο, και το λιγοτερο δυο ξενες γλωσσες της των κρατων μελων της ΕΕ.
    Στην περιπτωση του κ. Σουλτς (απο βιβλιοπωλης εγινε Προεδρος Ευρωκοινοβουλιου) και στου κ. Νταισελμπλουμ (Προεδρος Ευρωζωνης) και οι δυο δεν εχουν πτυχια και συνεπως βρισκονται παρανομα στις θεσεις αυτες. Συνεπως συμφωνιες με υπογραφες των ειναι ακυρες.

    2. Ενα κρατος μπορει να γινει μελος της ΕΕ οταν ειναι κρατος και εχει δημοκρατικο πολιτευμα. Στην περιπτωση της Γερμανιας εχουμε οχι ενα κυριαρχο κρατος αλλα μια εταιρια την BRD GmbH (γραμμενη στο εμπορικο και βιομηχανικο επιμελητηριο ως Bundes Republik Deutschland GmbH) του οπου οι κατοικοι δεν θεωρουνται πολιτες αλλα υπαλληλοι της εταιριας). Η Γερμανια μετα την κατοχη της απο ΗΠΑ, Γαλλια και Βρετανια, υπεγραψε συμβολαιο οτι εις το μελλον δεν θα μπορει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ειναι ενα Κυριαρχο Κρατος και οτι θα υπακουει στις αποφασεις των τριων συμμαχικων δυναμεων των οποιων θα ειναι και αποικια των. Συνεπως η Γερμανια ως εταιρια δεν εχει πολιτευμα και δη δημοκρατικο. Αντιθετως στη Γερμανια το ΙΙΙ Reich δεν εχει σβησει αλλα συνυπαρχει ως καθεστως και συνεπως το πολιτευμα θα πρεπει να ειναι μη δημοκρατικο. Οιανδηποτε δικαστηριο θα συμφωνουσε με τα ανωτερω.

    Φιναλε, η Γερμανια δεν ειχε και ουτε εχει το δικαιωμα να ειναι μελος της ΕΕ ως εταιρια και με μη δημοκρατικο πολιτευμα. Συνεπως, συμφωνιες της ΕΕ με υπογραφες ηγετων της Γερμανιας ειναι απλως ΑΚΥΡΕΣ. Η Γερμανια επισης δεν εχει το δικαιωμα να κυριαρχει σε αλλα κρατη ουτε να επιβαλει ορους (λιτοτητας). Οι τρεις συμμαχικες δυναμης της κατοχης της εχουν το δικαιωμα, συμφωνα με το συμβολαιο, να σταματησουν καθε Γερμανικη καταστροφικη επιροη της και η οποια (Γεμανια) εινει υποχρεωμενη να υπακουσει..

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΕΙΩΝ.

    Η Συμφωνια θα μπορουσε να ειχε ισχυ εαν θα ειχε υπογραφει μονο απο τους κκ. Ολλαντ και Γιουνγκερ πραγμα ομως φυση αδυνατον.

    Η Ελληνικη κυβερνηση θα πρεπει να ζητησει την συμβουλη δικηγορων ειδικευμενους στο Ευρωπαικο δικηο και να πραξει καταληλλως αποσυροντας την υπογραφην της η και ακομη μηνηοντας την μη νομιμοτητα των ενεργειων της ΕΕ.

    Το μη κυριαρχο κρατος της Γερμανιας παραδεχεται ακομη και ο Σοιμπλε στο παρακατω βιντεο.

    http://www.theintelligence.de/index.php/politik/eu-europaeische-union/3592-schaeuble-deutschland-ist-kein-souveraener-staat.html