ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ . . .
  •  http://1.bp.blogspot.com/-3_5h7oABGU4/VaT3FvgMJPI/AAAAAAAABDQ/8GzNAHxazFM/s1600/11752627_854655661294658_4508930621868659226_n.jpg
    Την ώρα δυστυχώς που ΌΛΟ το πολιτικό προσωπικό της Χώρας και δια των πράξεων του ΔΙΑΛΥΕΙ την Πατρίδα και εσκεμμένα ΔΙΧΑΖΕΙ τους Έλληνες, δεν θα ήταν ποιο ηθικό, δημοκρατικό και έντιμο, μια που τώρα υπάρχει στο τραπέζι μια νέα πραγματική συμφωνία και όχι μια άκυρη πρόταση των "θεσμών", να γίνει ένα πραγματικό δημοψήφισμα επί της ουσίας, δηλαδή εάν ο Λαός αποδέχεται την νέα αυτή συμφωνία ή την απορρίπτει πανηγυρικά . . . ???

    Με αυτή την μέθοδο θα σταματούσε ΑΜΕΣΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ . . . !!!

    Επειδή λοιπόν, φοβάμαι ότι αγνοώντας κάποιοι εσκεμμένα αυτή την δημοκρατική, ηθική και έντιμη διέξοδο, μας οδηγούν στην διάλυση και στην καταστροφή, θα ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. . .!!!!

    Συνέλληνες μου, μην ξεχνάτε ποτέ ότι το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας είναι αποκλειστικά στα ΔΙΚΑ σας χέρια και σε κανενός άλλου. . .

    Πιέστε λοιπόν με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση για ένα νέο δημοψήφισμα, αλλιώς στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει αποδεκτό από τους κυβερνώντες, αυτό αποτελεί την μεγίστη απόδειξη της Εθνικής Προδοσίας και της 'καραγκιοζοποίησης' του ανώτατου μέσου έκφρασης του Λαού, δηλαδή του δημοψηφίσματος και νομιμοποιείται ΠΛΗΡΩΣ η Εθνική Αντίσταση, η οποία είναι συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωση του καθενός, βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος … !!!

    Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η κοινοποίηση ΟΧΙ μόνον ΔΕΝ απαγορεύεται, αλλά είναι και ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ του ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ … !!!

    Σας Ευχαριστώ Πολύ για μια ακόμη φορά για την προσοχή σας και την όποια συνδρομή σας …

    Πάντα με πολύ Αγάπη για τους Έλληνες …

    Μασσέλος Ν. Ιωάννης
    Ελεύθερος, Ανεξάρτητος, Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης